Möbler - Rum21.se
Fri frakt över 499 kr Öppet köp 30 dagar
VARUKORG

 

Möbler


Begränsa dina urval


Uppdatera
Visar 1-48 av totalt 4620.
1  2  3  4  5  6  7  8  ..97  Nästa »  |  Visa alla
Sortering
Mixrack skoställ L, svart
Showroom Finland
825:-
Wood pinnstol H17, grå
795:-
Wood pinnstol H17, svart
795:-
Rack hängare, svart
House Doctor
629:-
Mixrack skoställ M, svart
Showroom Finland
735:-
Wood pinnstol H17, vitpigmenterad ek
850:-
Mini stacked hylla, mörkgrå
466:-
Rekommenderat pris 777:-
Ledge hylla, svart
House Doctor
249:-
Ledge hylla, vit
House Doctor
249:-
North hylla, vit
Bloomingville
419:-
1  2  3  4  5  6  7  8  ..97  Nästa »  |  Visa alla

Möbler

Tänk dig att du står inne i ett tomt hus där du själv får fatta dina egna beslut gällande möblemang.

En soffa borta vid burspråket, en läsfåtölj i ena hörnet, några stolar inne i det tilltänkta kontoret. Du funderar vidare och kommer fram till att definitivt kommer att behövas några hyllor, kanske även ett rejält matbord för de stora middagarna med släkt och vänner.

Du slås plötsligt av att allt detta kommer att kosta dig både tid och pengar, att springa omkring i olika möbelaffärer är ingenting som står högt på din önskelista. Du börjar tveka och tänker varför allt måste vara så svårt. Varför kan inte allting bara samlat på samma ställe?

Handla möbler online hos Rum21

Det är en fråga som inte längre behöver ställas. Nu kan Du i lugn och ro inreda sittande framför din dator. Brygg lite kaffe och bestäm dig allteftersom du tittar igenom vårt stora sortiment. Varför svettas och stöka omkring runt hela staden då du kommer att hitta varenda detalj du söker hos oss på Rum21?

Det enda du behöver göra är att välja just det du vill ha och beställa hem det direkt till din dörr. Rum21 erbjuder både snabb leverans och förmånliga priser.

Våra kategorier och varumärken

Rum21 är stolta över att kunna erbjuda dig ett urval av produkter som gör dina val både enklare och svårare. Enkelt så till vida att vi kategoriserat allt i lättnavigerade över och underkategorier. Svårare för att vi har så mycket att välja bland!

Ta dig tid och hitta det just du vill ha och se efter bland varumärken som Lammhults, Magis, House Doctor, Department med flera. Här är några möbeltyper du kan titta närmre på.

Bord: Ett stort utbud av bord av alla sorter och för alla rum. Vi har matbord, rullbord, soffbord och mycket mer.

Fåtöljer och sittpuffar: Här finns allt från designklassiker till mer moderna skapelser. Ta en titt och du kommer hitta din favoritfåtölj.

Soffor: De flesta spenderar en hel del av sin lediga tid i soffan. Titta runt här och hitta den pefekta för dig och din familj.

Stolar och pallar: Oavsett om du är ute efter en pinnstol, en designklassiker eller mer modern stol till matbordet hittar du det här.

Och nu har vi bara nämnt några av de möbler och möbeltyper vi har på Rum21. Ta en titt själv så hittar du vad du söker. Det garanterar vi. Välkommen in!