Soffor på Nätet - Rum21.se - Möbler Design & Inredning Online
x

Användarnamn

x
Skriv in din e-postadress för att få nyheter och erbjudanden från oss.
jag vill anmäla mig!
Jag vill bli borttagen från listan!
kundtjänst önskelista 0

Soffor

Begränsa dina urval


Uppdatera
Visar 1-24 av totalt 99.
1  2  3  4  5  Nästa »  |  Visa alla
Sortering
Coon soffa, natur
House Doctor
7900:-
Stay 3-sits soffa, sand
16990:-
Ordinarie pris 22180:-
Coon soffa, svart
House Doctor
7900:-
Ray 225, 3-sits, linne
11900:-
Rox soffa 3-sits, ljusgrå
20999:-
Day Dream soffa, mörkgrå
Design House Stockholm
17500:-
Onkel soffa, lila
Normann Copenhagen
31195:-
1  2  3  4  5  Nästa »  |  Visa alla

Soffan, en kärlekshistoria

Om vardagsrumsgolvet ses som ett hav så är soffan en betryggande flotte att krypa upp i. En räddare i nöden helt enkelt. Det är i soffan du sitter i med en kopp varm choklad efter en hård arbetsdag. Det är i soffan du sätter dig på lördag klockan 16.00 och ser hur match efter match tappar förankring med stryktipskupongen du håller i din hand. Soffan är rummets nav, din trygga hamn. Det är i den det händer.

 

Familjens samlingspunkt

I detta samhälle av stress är det skönt att veta att någonting där hemma kan få hela familjen att samlas. Ett lugn sprider sig så fort man sjunker ner tillsammans och slår på en film, någon lättsam tv-serie eller ett familjeprogram. Soffan är en plats för rekreation – något som hela familjen behöver. I den behövs inga ord- tystnad och några filtar säger allt.

 

Soffor – modeller och design

Vill du ha en soffa i skinn som matchar resten av rummets strama design, eller är du ute efter en stor soffa som rymmer en hel familj? Du kanske helst vill se en modell med en divan – gärna i hörnet där du markerat som ditt? Söker du en 2- eller 3-sitssoffa? Kanske en hörnsoffa eller bäddsoffa? Allt finns här.

Hos Rum21 finns alla varianter du kan tänka dig och med varumärken som ire, Department, Kartell med flera så är vi säkra på att just du hittar den typ. Glöm heller inte att kika på vårt eget varumärke Formaterial.

Beställ din soffa direkt på nätet för bäst pris och snabb leverans. Titta runt bland utbudet och köp den soffa du vill ha.