Möbler / Tillbehör möbler
Fri frakt 1-18 dec Öppet köp till 31 jan
VARUKORG

Beställ senast 18 dec för leverans innan jul (lagervaror)

Tillbehör möbler

Begränsa dina urval


Uppdatera
Visar 1-24 av totalt 170.
1  2  3  4  5  6  7  ..8  Nästa »  |  Visa alla
Sortering
Dot stolsdyna, ljusgrå
Designers eye
199:-
Dot stolsdyna, mörkgrå
Designers eye
199:-
Dot stolsdyna, mediumgrå
199:-
Leather Clean & Protect Maxi
Leather Master Scandinavia
319:-
Dot stolsdyna, mediumbrun
199:-
Möbelolja
Leather Master Scandinavia
89:-
1  2  3  4  5  6  7  ..8  Nästa »  |  Visa alla

Stolsdynor

Vi sitter ofta, oavsett om det handlar om arbete eller fritid. Alltför ofta sitter man utan att ha en tanke på vare sig komfort, värme eller hur stolen som man sitter i ser ut. Man sitter. punkt.

Så behöver det definitivt inte vara – se istället till att sitta skönt. Är du omåttligt förtjust i din gamla pinnstol men känner att den vare sig ger värme eller den komfort du kräver har vi en enkel lösning. Skaffa en dyna till stolen i fråga. Med den ökar du dels stolens livslängd och skonar dina arma, frusna skinkor på köpet. Helt perfekt.

 

Beställ stolsdynorna online

Stolar som Sjuan och Myran från Arne Jakobsen är ju en önskedröm i mångas hem. Ofta vill man ha originalet och ge rummet en känsla av vintage. Men linjen mellan just vintage och otjänlig är ibland tunn, och när stolen är för nött försvinner kanske skönheten.

Stolen i fråga tas då bort och göms uppe på vinden där den blir stående och bortglömd. Det behöver inte vara så – ge stolen ett snabbt lyft genom en stolsdyna eller ett överdrag. Vi har stolsdynor och överdrag till båda dessa modeller och många, många fler stolsmodeller. Oavsett vilka stolar du har kan du ge dem ett lyft. Köp dynor och överdrag hos oss till bra priser och med snabb leverans.

 

Våra varumärken

Det Rum21 är mest stolta över är vår bredd. Vi erbjuder något för alla, inom stolsdynor kan vi bland andra visa upp dessa märken: Bent Hansen, Swedese, Designers Eye, Design House Stockholm med flera. Hitta just din favorit och beställ idag.