Stolsdynor, Träsatser & Tillbehör - Köp online på Rum21.se
Fri frakt över 499 kr Öppet köp 30 dagar
VARUKORG

 

Dynor & Tillbehör

Begränsa dina urval

Uppdatera
Visar 1-48 av totalt 97.
1  2  3  Nästa »  |  Visa alla
Sortering
Trädgårdsslang, grå
Garden Glory
895:-
Trädgårdsslang, vit
Garden Glory
669:-
Classic munstycke, vit
Garden Glory
445:-
Classic munstycke, grå
475:-
Classic väggfäste, grå
449:-
Trädgårdsslang, turkos
895:-
Flame eldfat Ø75
2795:-
Classic väggfäste, vit
445:-
Classic munstycke, krom
995:-
Classic munstycke, turkos
475:-
Breeze dyna till stol, svart
375:-
Rekommenderat pris 535:-
Trädgårdsslang, guld
1295:-
Delux munstycke, guld
Garden Glory
739:-
Bin Hanger korghängare, gul
147:-
Rekommenderat pris 210:-

Tillbehör för utemöbler

Även då det gäller möblemanget utomhus så är de små detaljerna direkt avgörande. Ett parasoll som skyddar mot den stekande solen, vackra ljuslyktor som lyser upp sommarkvällen, sköna dynor att sitta på och andra små saker som gör att du vill spendera tid i trädgården. Med rätt tillbehör för trädgård och utemöbler skapar du ett rum utomhus.  Du kommer uppskatta det hela sommaren, ja, till och med i januari då du börjar längta till nästa sommar.

 

Handla online hos Rum21

Behöver du ett stabilt parasoll eller värmande och fina dynor till dina stolar? Dessa saker hittar du i vårt sortiment och kan i lugn och ro beställa till bra priser. Vår snabba leverans sköter resten.

När det kommer till sittdynor är det bra att välja kvalitet. Att ha dynor som tål vatten men samtidigt ger en ombonad känsla av tyg är den bästa kombinationen. Du vill inte sitta på galon, men inte heller tvingas springa in med dynorna vid minsta regnstänk. Därför har vi riktiga sittdynor och kuddar gjorda speciellt för utomhusbruk. Material som är skönt att sitta på men tål vatten.

 

Våra produkter och varumärken

Vi kan stolt presentera produkter från märken som Röshult, Eva Solo, Skagerak, Brafab och många fler. Sammantaget gör de allt du kan tänkas behöva för att göra det ombonat i och omkring dina utomhusmöbler. Titta igenom sortimentet, hitta just det du behöver och beställ direkt på nätet.