Tavlor - Köp online på Rum21.se
x

Användarnamn

x
Skriv in din e-postadress för att få nyheter och erbjudanden från oss.
jag vill anmäla mig!
Jag vill bli borttagen från listan!
kundtjänst önskelista 0

Tavlor

Begränsa dina urval

Visar 1-24 av totalt 50.
1  2  3  Nästa »  |  Visa alla
Sortering
1  2  3  Nästa »  |  Visa alla

Tavlor

Visst är det väl rogivande att stå framför en tavla och analysera konstnärens alla drag med penseln? Man står där på museet men känner sig trots allt lite dum. ”Hur tänkte konstnären där? Vad finns det för budskap?” Plötsligt börjar kön av nyfikna bakom börja växa. Man går vidare utan svar.  

Slipp denna lite pinsamma känsla och inred ditt eget hem med konst i hallen, vardagsrummet eller köket. Tavlor du kan analysera i lugn och ro. Hos rum21 hittar du tavlor för alla smaker – färgexplosioner, vackra landskap eller rakt-på-sak-budskap i form av text. Välj tavlor som säger någonting om dig. Konst som passar just ditt hem.

 

Köp tavlor på nätet

Det bästa med konstverk är att här gäller verkligen devisen: smaken är som baken. Gällande tavlor så finns inga rätt eller fel, det är bara du som avgör vilken stil du gillar. Titta igenom vårt breda sortiment och hitta just din favorit, tavlan du känner att du kan stå och titta på och som ger dig något varje dag, och beställ den sedan direkt på nätet.

Vi på Rum21 är stolta över vår snabba leverans och över våra bra priser.  Du får mycket konst för pengarna helt enkelt.

Tavlor i olika storlekar

Hos Rum21 har vi samlat det vi gillar. Här finns alster från kända varumärken som Wallstuff, House Doctor, Select21 och Forsberg Form. Ta en extra titt på den sistnämnda, det är verkligen värt besväret!

Har du en liten yta eller en stor som behöver fyllas med tavlor så finns det saker i alla storlekar också. Att hitta just din ögonsten har aldrig varit så lätt!