Wallstickers och väggdekor - Köp på RUM21.se
x

Användarnamn

x
Skriv in din e-postadress för att få nyheter och erbjudanden från oss.
jag vill anmäla mig!
Jag vill bli borttagen från listan!
kundtjänst önskelista 0

Wallstickers

Begränsa dina urval


Uppdatera
Visar 1-2 av totalt 2.
Sortering

Wallstickers

Är du lite trött på den vita, lite trista tapeten du har i ditt hem? Den fyller sin funktion men inte mer. Väggen känns lite intetsägande? Då är Wallstickers något för dig!

Inred olika rum med olika färger eller varför inte blanda? Låt en del av väggen i ditt vardagsrum förvandlas genom att sätta upp en häftig bild som direkt tillför en extra dimension. På bara några minuter kan du ge rummet det där lilla extra och tapetsering har aldrig varit lättare och roligare än nu. Titta igenom Rum21s breda sortiment av wallstickers och hitta din favorit.

 

Wallstickers till barnens rum

Låta barnen resa jorden runt utan att lämna rummet. Omöjligt?! Nej, se bara på världskartan från Ferm Living. Där kan barnen direkt hitta sin favoritplats på jorden och så småningom besöka den då tiden är mogen. Så skapar man äventyr och bygger upp barnens fantasi.

Är ditt barn – eller du för den delen – lite av en slarver? Strukturera upp veckan på ett roligt sätt. Med Wallstickerserien Kalender från Ferm Living blir det betydligt trevligare att gå igenom det som ska göras framöver. Hitta vad just du söker och beställ det hos Rum21. Snabb leverans och förmånliga priser utlvas.

 

Ferm Living – en favorit

Ferm Living är det företag som verkligen ligger i framkant då det gäller Wallstickers och vi hos Rum21 är ytterst stolta att ha detta företag i vårt sortiment. Fantasin vet inga gränser då det kommer till deras design och man häpnar verkligen över hur de med små medel helt kan förvandla ett rum.

Ta en titt och hitta din favorit och vad som dina väggar skulle må bra av. Rum21 och Ferm Living är ditt alternativ då det kommer till Wallstickers.