Kontor – Möbler och belysning – Köp online på Rum21.se
x

Användarnamn

x
Skriv in din e-postadress för att få nyheter och erbjudanden från oss.
jag vill anmäla mig!
Jag vill bli borttagen från listan!
kundtjänst önskelista 0

Kontor

Begränsa dina urval

Uppdatera
Visar 1-24 av totalt 1801.
1  2  3  4  5  6  7  8  ..76  Nästa »  |  Visa alla
Sortering
Wood pinnstol H17, grågrön
750:-
Forms stol, brun
House Doctor
939:-
Forms stol 2-pack, brun
1999:-
Plant vattenkanna, svart
385:-
Forms stol 2-pack, svart
1999:-
Forms stol, svart
House Doctor
939:-
Mesh anslagstavla, svart
743:-
Forms stol 2-pack, cognac
1999:-
1  2  3  4  5  6  7  8  ..76  Nästa »  |  Visa alla

Kontorsinredning

Ditt kontor är ett ställe där du förmodligen tillbringar en hel del tid. Varför då inte passa på att göra det hemtrevligt och – kanske framförallt – bekvämt. Då du ändå ska sitta där så länge så kan du väl ändå se till att trivas, eller hur?

Skaffa dig en stol som passar din kropp, se till att den trista, gamla papperskorgen byts ut mot en som gör dig glad och se till att ditt arbetsbord har plats för mer än bara din dator. Det är då man trivs som man producerar som allra bäst.


Funktion och resultat

Man kan spara åtskilliga timmar genom att bara ändra lite bland föremålen på skrivbordet. Ta dig tid att organisera just ditt kontor med smarta mappar, arkivlådor och övrig förvaring. Rum21 har samlat allt du behöver göra är att se efter vad ditt kontor är i behov av. Då detta är gjort så handlar du på nätet och väntar in den snabba leveransen.

Skrivbord och kontorsstolar
Att ha ett bra skrivbord och en passande kontorsstol är nödvändigt. Inte bara för att du ska sitta bekvämt men också för att kroppen ska må bra. Att ha en ergonomiskt riktig arbetsposition är nödvändigt.

Se därför till att beställa kvalitetsprodukter och kontorsmöbler du kan ställa in efter dina behov.


Favoriter och varumärken

Att gå in på ett kontor behöver inte vara synonymt med en tråkighetskänsla. Se efter bland Rum21 sortimenet och tänk dig produkterna på just ditt kontor. Vad sägs om Heritage 135 – skrivbordet från Select21 – matchat med en Sjuan från Fritz Hansen? Inte helt fel eller hur?

Annars finns en rad produkter från exempelvis Hay, Kartell, House Doctor, Nomess Copenhagen, Authentics och många andra.  Ta en titt så hittar du vad du söker.