Bestick - Möbler Design Inredning bestick - Köp på Rum21.se på Nätet
Fri frakt 1-18 dec Öppet köp till 31 jan
VARUKORG

Beställ senast 18 dec för leverans innan jul (lagervaror)

Bestick

Begränsa dina urval


Uppdatera
Visar 1-24 av totalt 187.
1  2  3  4  5  6  7  ..8  Nästa »  |  Visa alla
Sortering
Elegant kniv
House Doctor
83:-
Golden bestickset, guld
Bloomingville
279:-
Big Love sked
Alessi
59:-
Style saltsked
House Doctor
59:-
AJ Kids bestick-set
Design Letters
299:-
Golden tesked, guld
House Doctor
63:-
Golden sked, guld
House Doctor
75:-
Brush tårtgaffel
House Doctor
41:-
1  2  3  4  5  6  7  ..8  Nästa »  |  Visa alla

Välj rätt bestick

Visst är det väl trevligt att då och då få gegga ned sina händer med en rejäl kycklingklubba eller en omgång tacos – det kan vi inte neka. Men efter ett sådant tillfälle är det skönt att återgå till den civiliserade planhalvan och börja äta med bestick igen.

Medge att ett par rena och kladdfria händer är bra mycket skönare ur ett längre perspektiv? Därmed inte sagt att dessa “vanliga” tillfällen inte får vara festliga. Det är nämligen väldigt lätt att göra vardagsmaten till en fest, och då är besticken en viktig detalj.

 

Knivar, gafflar & skedar – våra favoriter

Hos Rum21 finns bestick för alla stilar och smaker. Är du en vän av stram elegans eller kanske en som mår bättre av mer färg och form. Kanske du föredrar det strama vid fest eller vice versa?

Det spelar ingen roll. Hos Rum21 har vi valt ut modeller som passar alla hem och alla middagar – oavsett smak. Titta igenom och välj vad du tror skulle vardagsmiddagen att bli något fint att samlas kring.

 

Köp bestick på nätet

Vi kan erbjuda några riktiga skönheter här hos oss. Vad sägs om Georg Jensens salladsbestick gjorda i trä eller den coola designen hos Steltons produkter? Dessa matchar du med bestick från antingen Norman Copenhagen eller Klong.

Till efterrätten skedarna från Allessi något som slår det mesta. Ta dig en titt bland det stora sortimentet och välj just Din favorit för snabb leverans och till bra pris. Lycka till!