Muggar och koppar - Köp på Rum21.se
Fri frakt över 499 kr Öppet köp 30 dagar
VARUKORG

 

Koppar & Muggar

Begränsa dina urval


Uppdatera
Visar 1-48 av totalt 435.
1  2  3  4  5  6  7  8  ..10  Nästa »  |  Visa alla
Sortering
Mugg med bokstav
Design Letters
179:-
Rustic mugg, grå
House Doctor
59:-
Giuliette mugg, vit
Jonathan Adler
249:-
Stone mugg, grå
House Doctor
125:-
Cup mugg, aqualia
101 Copenhagen
148:-
Sandrine mugg, ljusgrå
Bloomingville
159:-
Mr. & Mrs. Muse mugg, vit
Jonathan Adler
229:-
Nordic sand mugg L, sandfärg
Broste Copenhagen
89:-
Noir kaffegods, svart
Bloomingville
129:-
Lake mugg, grå
House Doctor
95:-
Blue Fluted mugg 33 cl, 2-pack
699:-
Sandrine mugg, blå
Bloomingville
159:-
Mon Amie tekopp
Rörstrand
219:-
Mon Amie mugg
Rörstrand
199:-
Blue Room mugg
289:-
Edge mugg, brun
Skagerak
129:-
Pixie mugg, grön
Bloomingville
89:-
Cup mugg, sakari
101 Copenhagen
148:-
1  2  3  4  5  6  7  8  ..10  Nästa »  |  Visa alla

Glas och koppar

Veckans höjdpunkt brukar för många vara att kliva upp på lördagsmorgonen, slå på radion där signaturen för Melodikrysset markerar programmets början. Kaffebryggaren gurglar belåtet på köksbänken och det är dags att fylla morgonens första kopp. Den koppen är viktig. Ta till vara på dessa morgonar och gör det genom att skaffa dig exakt den kopp som passar dig.

 

För barnen... och de vuxna

Vi på Rum21 har givetvis även tänkt på de små i familjen. Den stora favoriten – och den passar lika bra för vuxna – är Muminkoppen från Arabia. Kopparna kommer i olika motiv som hela familjen kan ha glädje av. Kanske bäst att beställa en varsin?

För de pendlande vuxna finns koppar i Take-Away modell som gör resan i den tuffa rusningstrafiken till en dans på rosor.  Njut av din nybryggda kopp och se hur övriga resenärer trängs kring kaffeautomaterna i jakt på blaskigt kaffe för ett klart överpris. Det enda du behöver göra är att hitta den färg och modell som passar dig och din resa.

 

Glas för kväll och fest

Om lördagsmorgonen är veckans höjdpunkt så kommer nog kvällen som god tvåa. Vilket glas föredrar du att dricka din whisky eller det där efterlängtade glaset vin? Läsken till barnen ska inte heller förglömmas – gärna med några isbitar i – då blir kvällen perfekt.

Vid festligare tillfällen i goda vänners lag rekommenderas vårt sortiment av cocktailglas, vinglas, Longdrink-glas och våra Cognacskupor. Du hittar lätt din favorit bland märken som Orrefors, Italla, Eva Solo och Rosendahl.

Beställ glas och koppar direkt på nätet för bra priser och snabb leverans. Titta runt i vårt sortiment och se vad som passar ditt hem.