Muggar och koppar - Köp på Rum21.se
Fri frakt 1-18 dec Öppet köp till 31 jan
VARUKORG

Beställ senast 18 dec för leverans innan jul (lagervaror)

Koppar & Muggar

Begränsa dina urval


Uppdatera
Visar 1-24 av totalt 408.
1  2  3  4  5  6  7  8  ..17  Nästa »  |  Visa alla
Sortering
Mugg med bokstav
Design Letters
179:-
Rustic mugg, grå
House Doctor
55:-
Espressomugg 1,2,3,4
Design Letters
399:-
Stone mugg, grå
House Doctor
118:-
Unikko mugg, 020 lime
99:-
Rekommenderat pris 159:-
Sandrine mugg, ljusgrå
Bloomingville
159:-
Giuliette mugg, vit
Jonathan Adler
273:-
Sandrine mugg, blå
Bloomingville
159:-
Lake mugg, grå
House Doctor
90:-
Mr. & Mrs. Muse mugg, vit
Jonathan Adler
252:-
Mon Amie tekopp
Rörstrand
219:-
1  2  3  4  5  6  7  8  ..17  Nästa »  |  Visa alla

Glas och koppar

Veckans höjdpunkt brukar för många vara att kliva upp på lördagsmorgonen, slå på radion där signaturen för Melodikrysset markerar programmets början. Kaffebryggaren gurglar belåtet på köksbänken och det är dags att fylla morgonens första kopp. Den koppen är viktig. Ta till vara på dessa morgonar och gör det genom att skaffa dig exakt den kopp som passar dig.

 

För barnen... och de vuxna

Vi på Rum21 har givetvis även tänkt på de små i familjen. Den stora favoriten – och den passar lika bra för vuxna – är Muminkoppen från Arabia. Kopparna kommer i olika motiv som hela familjen kan ha glädje av. Kanske bäst att beställa en varsin?

För de pendlande vuxna finns koppar i Take-Away modell som gör resan i den tuffa rusningstrafiken till en dans på rosor.  Njut av din nybryggda kopp och se hur övriga resenärer trängs kring kaffeautomaterna i jakt på blaskigt kaffe för ett klart överpris. Det enda du behöver göra är att hitta den färg och modell som passar dig och din resa.

 

Glas för kväll och fest

Om lördagsmorgonen är veckans höjdpunkt så kommer nog kvällen som god tvåa. Vilket glas föredrar du att dricka din whisky eller det där efterlängtade glaset vin? Läsken till barnen ska inte heller förglömmas – gärna med några isbitar i – då blir kvällen perfekt.

Vid festligare tillfällen i goda vänners lag rekommenderas vårt sortiment av cocktailglas, vinglas, Longdrink-glas och våra Cognacskupor. Du hittar lätt din favorit bland märken som Orrefors, Italla, Eva Solo och Rosendahl.

Beställ glas och koppar direkt på nätet för bra priser och snabb leverans. Titta runt i vårt sortiment och se vad som passar ditt hem.