Servering / Serveringstillbehör
Fri frakt 1-18 dec Öppet köp till 31 jan
VARUKORG

Serveringstillbehör

Begränsa dina urval


Uppdatera
Visar 1-24 av totalt 738.
1  2  3  4  5  6  7  8  ..31  Nästa »  |  Visa alla
Sortering
Eva Solo olje-/vinägerkaraff
229:-
Rekommenderat pris 299:-
Cylinda-Line vattenkanna
649:-
Rekommenderat pris 1549:-
Paris karaff 1L, klar
499:-
Paris karaff 2L, klar
799:-
Bricka i mässing
Ferm Living
649:-
Plant vattenkanna, svart
385:-
Grytunderlägg gjutjärn, svart
199:-
Ripple karaff
Ferm Living
315:-
Milk mjölkkanna
Bloomingville
115:-
Take bricka, vit
Bloomingville
189:-
1  2  3  4  5  6  7  8  ..31  Nästa »  |  Visa alla

Serveringstillbehör

För att fullända sitt hushåll och kök kan det behövas en komplettering av serveringstillbehör. Det är dessa detaljer som gör det lilla extra, det som gör att din dukning, din bjudning, fika eller middag blir så som man ser i alla inredningsmagasin. Eller i varje fall med en touch av magasin!

 

Serveringstillbehör som underlättar

Det är brickorna, servetterna, flaskorna för olja och vinäger, underläggen och karafferna som både underlättar och snyggar till livet. Tänk om du inte hade en bricka, då skulle du få springa fram och tillbaka mellan uteplats och kök för att få med alla saftglas och karaffer. Eller hur skulle det se ut om du fick hälla oljan från sin ordinarie plastförpackning? Vi vill inte ens tänka på det. Istället investerar vi i serveringstillbehör från danska favoriten House Doctor.  För de som vill få lite extra användning av sina brickor rekommenderar vi att ha brickorna från Ferm Living och Design House Stockholm, Kaleido och Marble Tray från Hay framme på bordet eller bänken.

 

Bästa utbudet

Rum21 erbjuder ett brett sortiment av serveringstillbehör, alla nog utvalda för att just du skall hitta det du vill ha. Här finns brickor, karaffer, underlägg, bordstabletter, servetter och olja- och vinäger-set. Kika runt och uppdatera skåpen lagom till den nya säsongen.