x

Användarnamn

x
Skriv in din e-postadress för att få nyheter och erbjudanden från oss.
jag vill anmäla mig!
Jag vill bli borttagen från listan!
kundtjänst önskelista 0


SaveSave

Serveringstillbehör

Begränsa dina urval


Uppdatera
Visar 1-24 av totalt 448.
1  2  3  4  5  6  7  8  ..19  Nästa »  |  Visa alla
Sortering
Cylinda-Line vattenkanna
649:-
Ordinarie pris 1549:-
Milk mjölkkanna
98:-
Ordinarie pris 109:-
Take bricka, vit
161:-
Ordinarie pris 179:-
Ripple karaff
284:-
Ordinarie pris 315:-
Stamp servetter, black
41:-
Ordinarie pris 45:-
1  2  3  4  5  6  7  8  ..19  Nästa »  |  Visa alla

Serveringstillbehör

För att fullända sitt hushåll och kök kan det behövas en komplettering av serveringstillbehör. Det är dessa detaljer som gör det lilla extra, det som gör att din dukning, din bjudning, fika eller middag blir så som man ser i alla inredningsmagasin. Eller i varje fall med en touch av magasin!

 

Serveringstillbehör som underlättar

Det är brickorna, servetterna, flaskorna för olja och vinäger, underläggen och karafferna som både underlättar och snyggar till livet. Tänk om du inte hade en bricka, då skulle du få springa fram och tillbaka mellan uteplats och kök för att få med alla saftglas och karaffer. Eller hur skulle det se ut om du fick hälla oljan från sin ordinarie plastförpackning? Vi vill inte ens tänka på det. Istället investerar vi i serveringstillbehör från danska favoriten House Doctor.  För de som vill få lite extra användning av sina brickor rekommenderar vi att ha brickorna från Ferm Living och Design House Stockholm, Kaleido och Marble Tray från Hay framme på bordet eller bänken.

 

Bästa utbudet

Rum21 erbjuder ett brett sortiment av serveringstillbehör, alla nog utvalda för att just du skall hitta det du vill ha. Här finns brickor, karaffer, underlägg, bordstabletter, servetter och olja- och vinäger-set. Kika runt och uppdatera skåpen lagom till den nya säsongen.