Skålar och Uppläggningsfat - Köp på Rum21.se
Fri frakt 1-18 dec Öppet köp till 31 jan
VARUKORG

Beställ senast 18 dec för leverans innan jul (lagervaror)

Skålar & Uppläggningsfat

Begränsa dina urval


Uppdatera
Visar 1-24 av totalt 405.
1  2  3  4  5  6  7  8  ..17  Nästa »  |  Visa alla
Sortering
Rustic skål M, grå
House Doctor
49:-
Rustic skål L, grå
House Doctor
209:-
Nordic sand skål 22,5 cm, sand
229:-
Nordic sand skål 15x8 cm, sand
99:-
Stone skål 13 cm, grå
93:-
Dora Maar skål, vit
Jonathan Adler
499:-
Stone skål 9 cm, grå
House Doctor
53:-
Nordic sea skål 17 cm, grå
Broste Copenhagen
129:-
Stone skål 18 cm, grå
219:-
Carnaby Zebra fat, guld
Jonathan Adler
366:-
Mio skål S, vit/blå
House Doctor
81:-
Nordic sand skål 17 cm, sand
Broste Copenhagen
189:-
Diva skål, grå/blå
House Doctor
44:-
1  2  3  4  5  6  7  8  ..17  Nästa »  |  Visa alla

Skålar och Uppläggningsfat

Det fina med uppläggningsfat är att oavsett vad man serverar blir resultatet betydligt trevligare för ögat. Ta till exempel chips – det är väl ingen höjdare rent visuellt – men då man lägger dem i en färgglad skål så händer någonting. Och väljer man dessutom att servera den obligatoriska dippen i en matchande variant så är succén ett faktum.

Eller varför inte kombinera skålarna i fråga? Titta bara på den synnerligen eleganta komboskålen från Guzzini. I en sådan får nästan chipsen och dippen spela en biroll!

 

Skål till lördagsgodiset

Lika säkert som amen i kyrkan är att ett barn redan på fredagsmorgonen börjar spekulera i kring vad som kommer att läggas i morgondagens godispåse.  “Ska jag ta en Tom och Jerry-påse eller en Palle Kuling”. Det är en del av vår tradition det här med lördagsgodis och det är väl ett sant nöje att se det tillfredsställda leendet i barnets ögon då påsen i fråga är i dess ägo.

Nu kan även du få ett sådant leende, detta genom att servera barnets godis i någon skål från vårt sortiment. Titta igenom detta och skaffa den skål som du tror skulle passa. Du kommer nog att hitta din egen favorit – oavsett om barnet föredrar lösvikt, Palle Kuling eller några Dumleklubbor. Och för den som vill välja ett nyttigt alternativ finns även fruktskålar!

Våra varumärken och favoriter

Marrimekko med sina vågade mönster är ju så klart en favorit hos många och det med all rätt. Det där företaget från vårt östra grannland vet verkligen hur man sätter färg på tillvaron!

Om du vill ha något mer diskret så rekommenderar vi att kanske spana in något från Kosta Boda. Vidare så är vi stolta att ha märken som Illtala, Arabia, Georg Jensen, Kartell med flera i vårt sortiment. Sök igenom och hitta din favorit bland Rum21s utbud.