Tallrikar och Fat - Köp på Rum21.se
Fri frakt 1-18 dec Öppet köp till 31 jan
VARUKORG

Beställ senast 18 dec för leverans innan jul (lagervaror)

Tallrikar

Begränsa dina urval


Uppdatera
Visar 1-24 av totalt 609.
1  2  3  4  5  6  7  8  ..26  Nästa »  |  Visa alla
Sortering
Nordic sand tallrik 26 cm, sand
179:-
Rustic assiett, grå
House Doctor
79:-
Rustic djup tallrik, grå
119:-
Rustic skål S, grå
House Doctor
48:-
Nordic sand tallrik 20 cm, sand
119:-
Nordic sand tallrik 15 cm, sand
89:-
Legio Nova assiett
129:-
Stone assiett, grå
House Doctor
69:-
1  2  3  4  5  6  7  8  ..26  Nästa »  |  Visa alla

Tallrikar

Att köpa en snygg servis med bra tallrikar är en investering. Inget förhöjer måltiden lika mycket som att äta på snyggt porslin. Dessutom är det ett område där vi har en rad svenska klassiker – tallrikar, assietter, dessertskålar och äggkoppar som aldrig kommer gå ur tiden.

Så är du i tagen att byta ut ditt gamla repiga porslin – kanske investera i något helt nytt – är du på rätt ställe. Här har vi samlat alla våra tallrikar, från modern formgivning till traditionella mönster, och du kan helt enkelt beställa direkt på nätet.

 

Handla porslin online

Att hitta rätt porslin kan vara ganska knepigt, och det finns en rad butiker som erbjuder olika märken. Här har vi gjort det lätt för dig och samlat allt på ett ställe. Välj vilket porslin du gillar mest, vilka delar som ska ingå och handla online. Vi levererar sedan produkterna till dig, dessutom till svårslagna priser.

Våra märken och favoriter

Som sagt finns det klassiker inom detta område. Ta exempelvis Rörstrands mönster som slagit världen med häpnad under årtionden. Hos oss kan du köpa nyproduktioner av de mönster du känner igen väl (och nu tål de maskindisk). Det är själva definitionen av investering.

Vi har också vackra tallrikar och serviser från märken som Arabia, Kosta Boda, Ittala, Marimekko och många fler. Titta runt i butiken och se vad som tilltalar dig mest. Vill du ha någon som sticker ut, ett traditionellt mönster eller snygga, vita tallrikar?