Badtextilier Möbler Design Inredning - Köp på RUM21.se på Nätet
Fri frakt över 499 kr Öppet köp 30 dagar
VARUKORG

 

Badtextilier

Begränsa dina urval


Uppdatera
Visar 1-48 av totalt 348.
1  2  3  4  5  6  7  ..8  Nästa »  |  Visa alla
Sortering
Original handduk
Lexington
fr. 95:-
Velour badrock
Lexington
1695:-
Grid duschdraperi
Ferm Living
630:-
1  2  3  4  5  6  7  ..8  Nästa »  |  Visa alla

Badrumstextilier

Det bästa med att komma till en ny stad är väl att få packa upp sina resväskor på hotellet, klä av sig och stiga in i duschen. När man tvättat av sig resdammet så sveper man i sig i ett nytvättat badlakan, tar ett glas och funderar över vad den nya staden har att erbjuda.

Just det där badlakanet som hotellet erbjuder och matchar med likadana handdukar gör att man känner sig utvald och lite speciell.

Det är en känsla som man ska kunna känna även hemma på en helt vanlig måndagmorgon! Inred ditt badrum med små färgklickar i form av matchande handdukar, draperier, och badlakan. Bjud in lyxen i vardagen och unna dig något alldeles extra.

Beställ badrumstextil på nätet

Hämta inspiration från hela världen till ditt badrum. Kanske en känsla av spa eller ett marimt tema i stil från New Hampshire? Vill du hellre ha allting i vitt eller mönster som livar upp hela badrummet? Du bestämmer hur du vill ha ditt badrum och beställer handukar, badlakan och andra textilier direkt från oss.

Vi på Rum21 vill leverera dina drömmars badrum, oavsett vilken stil du föredrar, leveransen ska vara snabb och priserna bättre än i butik.

Våra varumärken och favoriter

Vi är väldigt stolta över att erbjuda dig som kund ett enormt utbud från märken som Gant Home, Ferm Living, Hay, House Doctor, Marrimekko med flera. Gemensamt med dessa varumärken är att de – liksom Rum21 – tänker på dig i första hand.

Gör ditt badrum till vad du drömmer om. Sök igenom vårt sortiment och hitta din favorit!