Textil / Kökstextilier
Fri frakt över 499 kr Öppet köp 30 dagar
VARUKORG

 

Kökstextilier

Begränsa dina urval


Uppdatera
Visar 1-48 av totalt 236.
1  2  3  4  5  Nästa »  |  Visa alla
Sortering
Canvas grytlapp, grå
Ferm Living
100:-
Solstickan grytlapp, svart
Solstickan Design
99:-
Grytvante, grå
Solstickan Design
129:-
Köksförkläde barn, grå
Solstickan Design
149:-
Grytlapp, grå
Solstickan Design
99:-
Solstickan grytvante, svart
Solstickan Design
129:-
AJ ABC kökshandduk
Design Letters
52:-
Köksförkläde, grå
Solstickan Design
199:-
Kockmössa barn, grå
Solstickan Design
99:-
Styckdetaljer kökshandduk, svart
Scandinavian Design Factory
160:-
1  2  3  4  5  Nästa »  |  Visa alla

Textil för köket

Vem har sagt att kökstextilier prompt måste vara tråkiga och bara ett verktyg att avlägsna varma saker ur ugnen med? Allt du har i ditt hem är en del av inredningen, även grytlappar, kökshandukar och förkläden.

Ditt kök behöver inte fyllas av textilier som enbart fyller sin funktion. De kan även vara roliga att titta på, en färgklick, och därmed erbjuda rummet något extra rent estetiskt. Rum21 har tagit tillvara på detta och samlat ett sortiment som lyfter rummet och men samtidigt fungerar utmärkt att använda till sitt ändamål och är praktiska. Uppdatera ditt kök på ett smidigt sätt. Skaffa lite glada textilier!


Handla kökstextilier på nätet

Vårt sortiment är uppbyggt av allt ifrån brödkorgar till handdukar, grytlappar och förkläden. Visst skulle det vara roligt att laga till sin mat med ett färgglatt förkläde ifrån Marrimekko? Det säger något om dig och vi lovar att dina gäster direkt skulle fundera på att skaffa sig ett likadant till nästa grillmiddag. Hitta just vad ditt kök behöver och beställ det hos oss. Vi har alltid bra priser och garanterar snabb leverans.


Våra favoritprodukter för köket

En handduk från Marrimekko hängd över spisen eller några färgglada grytlappar samma märke liggande bredvid spisen? En brödkorg från Stelton på bordet? Eller varför inte de oemotståndliga handdukarna från Almedahls otroliga sortiment?

Det är några av våra favoriter. Frågan är vad som passar dig och ditt kök. Vidare erbjuder vi produkter från märken som Växbo Lin, Gant Home, Hay, Esprit med flera. Titta runt i sortimentet och se vad du gillar.