Textil / Kökstextilier
Fri frakt vid köp över 500 kr - Öppet köp till 31/1
x

Användarnamn

x
Skriv in din e-postadress för att få nyheter och erbjudanden från oss.
jag vill anmäla mig!
Jag vill bli borttagen från listan!
0

Kökstextilier

Begränsa dina urval


Uppdatera
Visar 1-24 av totalt 210.
1  2  3  4  5  6  7  8  ..9  Nästa »  |  Visa alla
Sortering
Canvas grytlapp, grå
Ferm Living
100:-
Solstickan grytvante, svart
Solstickan Design
129:-
Canvas grytlapp, blå
Ferm Living
100:-
Solstickan grytlapp, svart
Solstickan Design
99:-
Canvas grytvante, blå
150:-
1  2  3  4  5  6  7  8  ..9  Nästa »  |  Visa alla

Textil för köket

Vem har sagt att kökstextilier prompt måste vara tråkiga och bara ett verktyg att avlägsna varma saker ur ugnen med? Allt du har i ditt hem är en del av inredningen, även grytlappar, kökshandukar och förkläden.

Ditt kök behöver inte fyllas av textilier som enbart fyller sin funktion. De kan även vara roliga att titta på, en färgklick, och därmed erbjuda rummet något extra rent estetiskt. Rum21 har tagit tillvara på detta och samlat ett sortiment som lyfter rummet och men samtidigt fungerar utmärkt att använda till sitt ändamål och är praktiska. Uppdatera ditt kök på ett smidigt sätt. Skaffa lite glada textilier!


Handla kökstextilier på nätet

Vårt sortiment är uppbyggt av allt ifrån brödkorgar till handdukar, grytlappar och förkläden. Visst skulle det vara roligt att laga till sin mat med ett färgglatt förkläde ifrån Marrimekko? Det säger något om dig och vi lovar att dina gäster direkt skulle fundera på att skaffa sig ett likadant till nästa grillmiddag. Hitta just vad ditt kök behöver och beställ det hos oss. Vi har alltid bra priser och garanterar snabb leverans.


Våra favoritprodukter för köket

En handduk från Marrimekko hängd över spisen eller några färgglada grytlappar samma märke liggande bredvid spisen? En brödkorg från Stelton på bordet? Eller varför inte de oemotståndliga handdukarna från Almedahls otroliga sortiment?

Det är några av våra favoriter. Frågan är vad som passar dig och ditt kök. Vidare erbjuder vi produkter från märken som Växbo Lin, Gant Home, Hay, Esprit med flera. Titta runt i sortimentet och se vad du gillar.