Textil / Plädar & Prydnadskuddar
x

Användarnamn

x
Skriv in din e-postadress för att få nyheter och erbjudanden från oss.
jag vill anmäla mig!
Jag vill bli borttagen från listan!
kundtjänst önskelista 0

Plädar & Prydnadskuddar

Begränsa dina urval

Visar 1-24 av totalt 1060.
1  2  3  4  5  6  7  8  ..45  Nästa »  |  Visa alla
Sortering
1  2  3  4  5  6  7  8  ..45  Nästa »  |  Visa alla

Plädar och Prydnadskuddar

Känner du att din soffa börjar bli lite tråkig men att din ekonomi just nu inte tillåter ett byte? Det finns ett lätt och billigt sätt att få den att kännas som ny. Klä upp den utan att byta ut tyget! Med plädar och prydnadskuddar får du soffan att bli inbjudande igen, och förutom ett estetiskt lyft ger de värme och komfort.

Tänk dig att komma hem efter en dag ute i höstrusket och bara slå sig ned i soffan där man virar i sin kropp i värmande plädar och låter huvudet sjunka ned bland mjuka kuddar. Unna dig det. Leta upp de kuddar och plädar som passar dig och din soffa.

 

Köp plädar och kuddar på nätet

Vi hos Rum21 har samlat det mesta och det bästa av olika plädar och prydnadskuddar och detta till ytterst förmånliga priser. Funderar du på att låta ditt vardagsrum få en färgklick men är inte har tid, lust och ork till större renovering.

Då kan ett par kuddar i den färg du gillar vara lösningen – dessa kuddar matchar du med en pläd som nonchalant läggs bredvid och vips så har rummet fått ett lyft. Titta igenom våra olika alternativ, beställ och vänta därefter in vår snabba leverans.

 

Varumärken och tips

Rum21 är stolta över att samarbeta med kända märken som Af Swedala, Firm Living, Gant Home, Marimekko, House Doctor, Day Home med flera. Se vilken pläd som du skulle vilja svepa in dig i under vinterkvällarna eller vilka kuddar som passar ditt sovrum. Hos Rum21 finns något för alla smaker, det garanterar vi.