Textil / Sängkläder
x

Användarnamn

x
Skriv in din e-postadress för att få nyheter och erbjudanden från oss.
jag vill anmäla mig!
Jag vill bli borttagen från listan!
kundtjänst önskelista 0

Sängkläder

Begränsa dina urval


Uppdatera
Visar 1-24 av totalt 694.
1  2  3  4  5  6  7  8  ..29  Nästa »  |  Visa alla
Sortering
Natura duntäcke, 220x220
7495:-
Impression överkast 160x260, grå
1795:-
Ikat Zigzag bäddset enkel, grå
1195:-
Ikat Kerala bäddset dubbel, grå
1995:-
Ikat Kerala bäddset enkel, blå
1195:-
1  2  3  4  5  6  7  8  ..29  Nästa »  |  Visa alla

Sängkläder

Vi spenderar en stor del av våra liv i sängen. Många år om vi slår ihop det. Att sängen är bekväm, mysig och en plats som är estetiskt tilltalande är för många en självklarhet. Det tycker i alla fall vi och har därför samlat det bästa när det kommer till sängkläder.

Letar du efter nya lakan, örngott eller påslakan har vi ett stort utbud du kan välja mellan. Vi har dessutom överkast, sängkappor, täcken, kuddar och annat som gör sängen perfekt för just dig.

Välj rätt material

Vad föredrar du att sova i? Är du typen som alltid kommer att sova gott i bomull eller den lite lyxigare som föredrar att vaggas in i en bädd av siden? Oavsett vad du föredrar så kommer du att hitta det du söker hos oss på Rum21. Vi har måtten och modellerna som klär just din säng – se till att hitta just det du söker.

Vi erbjuder en snabb leverans och väldigt förmånliga priser. Sök igenom vårt sortiment och hitta just de sängkläder som får dig att drömma om enhörningar, rosor och vinster på Lotto. Det är du värd.

Varumärken och våra favoriter

Hos oss har vi samlat allt ifrån Gant Home, Mille Notti, Esprit, House Doctor, Marrimekko med flera. Dessa märken erbjuder alltifrån överkast till kuddar, lakan och sängkappor. Saker som gör din säng till en synnerligen trivsam plats – som den ska vara. Färger, mönster, spets eller material. Hos oss finns allt. Du behöver bara välja.