Balkongmöbler - Stolar & Bord - Köp online på Rum21.se
Fri frakt 1-18 dec Öppet köp till 31 jan
VARUKORG

Beställ senast 18 dec för leverans innan jul (lagervaror)

Balkong

Begränsa dina urval

Uppdatera
Visar 1-24 av totalt 58.
1  2  3  Nästa »  |  Visa alla
Sortering
Vendia stol, teak
3295:-

Balkongmöbler

Det är inte så lätt att inreda på sin balkong. Den lilla ytan gör att man tvingas dra ner på möblemanget, och det är ju naturligt, men för den delen inte särskilt skoj. Man vill ju kunna sitta där, gärna två och möjligen tre, fyra personer, och till det vill man ju ha ett bord att ställa sina iskalla drinkar på.

För den med liten balkong låter kanske omöjligt på förhand, men dessbättre går det att lösa.  Allt handlar nämligen om planering för den lilla ytan på balkongen. Lite mindre möbler, lite smartare lösningar och ett kreativt tänkande löser det mesta. Vi hjälper dig och din balkong en bra bit på vägen.

 

Skapa dina drömmars balkong online

Vi har ett stort utbud av smarta möbler som inte tar stor plats och kanske går att vika ihop när de inte används. Fundera på hur du vill utnyttja ytan du har till hands och gör en effektiv planlösning.  Sedan kan du leta bland vårt sortiment, beställa det du gillar direkt på nätet och invänta vår snabba leverans.

Just vår avdelning för balkongmöbler är väldigt bra och här hittar du det mesta från mindre stolar och bord till pallar.

 

Våra favoriter

Att en varm sommarmorgon med solen i ansikte, få sitta ned på en stol från Fiam med en kopp kaffe stående framför sig på det citrusgula bordet från Fermod. Det låter ganska underbart, eller hur? Se efter bland vårt sortiment där varumärken som just Fiam, Fermod och dessutom Grythyttan finns. Där kommer du hitta dina favoritmöbler för balkongen.