Trädgårdsbord Balkongbord - Köp online på Rum21.se
Fri frakt över 499 kr Öppet köp 30 dagar
VARUKORG

 

Trädgårdsbord

Begränsa dina urval

Uppdatera
Visar 1-48 av totalt 83.
1  2  Nästa »  |  Visa alla
Sortering
Vendia bord, teak
4195:-
Domo bänk outdoor, svart
5200:-
Skagen bord, teak
10095:-
Domo Square bord S outdoor, vit
3360:-
Rekommenderat pris 4800:-
Domo sideboard outdoor, vit
5740:-
Rekommenderat pris 8200:-

Trädgårdsmöbler

Häcken är klippt med kirurgisk precision, stenplattorna är helt fria från uppstickande gräs, äppelträdet är ansat och gräsmattan liknar en golfgreen. Du tittar ut över din nyskapade oas och vill sätta dig ner och njuta av din välförtjänta vilostund. Det är i dessa stunder man behöver bekväma trädgårdsmöbler. Möbler som gör trädgården till ett rum i naturen – en plats där man vill vistas.

 

Ta hand om dina möbler

Möblerna man har i trädgården drabbas naturligtvis av mer slitage än de man har inomhus. Regn, frost, vind – alla gör de sitt bästa för att ge sig på dina bord och stolar. Därför är det viktigt att du tar hand om dina trädgårdsmöbler.

Hos oss hittar du de tillbehör som behövs, exempelvis träolja från Leather Master Scandinavia, som gör att du kan använda trädgårdsmöblerna år efter år.

Köp trädgårdsmöbler på nätet 

Det är enkelt att handla hos oss – året om dessutom. Hos Rum21 kan du köpa dina trädgårdsmöbler redan i december och du erbjuds alltid snabb leverans och förmånliga priser.

Alla har vi väl närt en dröm om att lägga sig en varm sommardag i en hängmatta tillsammans med en god bok. Saknar du träd eller tvingas bråka om plats med bångstyriga familjemedlemmar? Kolla in den sköna hängmattan från Fatboy – både mobil och läcker och det bästa är att två får plats!

Vi erbjuder även utomhusprodukter från varumärken som Brafab, Grythyttan, Department med flera. Se efter vad som skulle passa i din trädgård, förbered dig in för nästa sommar i lugn och ro och beställ på nätet.