Utemöbler & Trädgårdsmöbler - köp online hos Rum21.se
Fri frakt över 499 kr Öppet köp 30 dagar
VARUKORG

 

Utemöbler

Begränsa dina urval


Uppdatera
Visar 1-48 av totalt 428.
1  2  3  4  5  6  7  8  ..9  Nästa »  |  Visa alla
Sortering
Trädgårdsslang, grå
Garden Glory
895:-
Trädgårdsslang, turkos
895:-
Air Chair stol, vit
729:-
Rekommenderat pris 1042:-
Plant krukställ, large
315:-
Classic väggfäste, grå
445:-
Skagen stol, teak
4995:-
Trädgårdsslang, guld
1295:-
Vendia stol, teak
3295:-
Trädgårdsslang, vit
Garden Glory
895:-
1  2  3  4  5  6  7  8  ..9  Nästa »  |  Visa alla

Utemöbler

Skapa en liten oas för dig själv i ditt eget hem. Det behöver du. Lite lugn och ro i solen med en kopp kaffe och en god bok i handen. Låter inte det som en plan? Hur du än bor behöver du bra utemöbler – på din lilla balkong mitt i centrumets sus, i trädgården intill huset eller på altanen ute på ditt lantställe.

Storleken har inte heller i det här fallet någon betydelse, huvudsaken är att man trivs och tar sig tid att njuta av tillvaron. Det gör man verkligen i möblerna från Rum21. Oavsett om det gäller en stillsam lunch i solens sken, en liten vardagsmiddag med familjen eller en vild kräftskiva i augustinatten så har vi alla alternativ.

Gemensamt är att våra möbler är stryktåliga, vackra att titta på och framförallt sköna att sitta i. Vilken sorts möbler du väljer så kan du vara säker på att ditt val är rätt. Det är ju du som valt.

Köp utemöbler online.

Rum21 erbjuder ett brett sortiment av utemöbler som du lätt beställer och som snabbt levereras. Vad behöver du? En soffa till altanen, ett litet vägghängt bord till balkongen eller en liten pall att vila fötterna på efter middagen?

Hos oss finns allt och dessutom till förmånliga priser. Leta i sortimentet, hitta det du och din uteplats behöver och beställ. Vi levererar snabbt till dig. Vi erbjuder trädgårdsstolar, trädgårdsbord, balkongmöbler och tillbehör från kända varumärken som Kartell, Röshults, Fermob, Department med flera. Se vilken möbel som passar just dig!