x

Användarnamn

x
Skriv in din e-postadress för att få nyheter och erbjudanden från oss.
jag vill anmäla mig!
Jag vill bli borttagen från listan!
kundtjänst önskelista 0

JOBBA PÅ RUM21
Rum21 är ett snabbväxande företag och vi behöver löpande utöka vår personalstyrka med kompetenta och engagerade personer som vill bidra till vår fortsatta utveckling.

Nu förstärker vi vårt kundtjänstteam med två nya medarbetare.
Vi söker en norsktalande kundtjänstmedarbetare och en finsktalande kundtjänstmedarbetare till vårt glada och drivna kundtjänstteam med placering i Göteborg.

Till den norsktalande tjänsten söker vi dig som talar och skriver flytande svenska och norska. Till den finsktalande tjänsten söker vi dig som talar och skriver flytande svenska och finska. Vi vill att du ska vara positiv, serviceminded och tycka om att jobba i ett bolag med tillväxt och högt tempo. Du ska även ha en gedigen datorvana, vara ordningsam, stresstålig och strukturerad. Men viktigast av allt, du ska med bravur bemästra kundbemötandet på ett vänligt, korrekt och effektivt sätt och sist men inte minst, gärna med glimten i ögat (sånt' gillar vi). 

Är det dig vi letar efter? Kontakta: matilda.fager@rum21.se

Brinner du för e-handel, affärer och design/inredning, och känner att din insats kan ta Rum21 ännu ett steg framåt? Är svaret ja på frågan är du välkomen att skicka en spontanansökan till info@rum21.se.