Om RUM21.se - din designbutik på nätet
Fri frakt över 499 kr Öppet köp 30 dagar
VARUKORG

  VÅRT FÖRETAG


Om företaget:

Rum21.se ingår i Royal Design Group AB med butiker som RoyalDesign.se, med 15 års erfarenhet av internethandel. Royal Design Group har förutom sina internetbutiker även åtta fysiska butiker runt om i Sverige. I butikerna hittar du precis som på nätet massor av inredning och design.

Rum21.se startades som ett familjeföretag 2006 i Borås av Helén Rudholm och Gustaf Rudholm och förvärvades av Royal Design Group 2014. Rum21.se har sedan starten vuxit stadigt och är idag en av Sveriges ledande återförsäljare av möbler och heminredning på internet. Vår affärsidé bygger på att sälja möbler och inredningsdetaljer av hög kvalitet till privatpersoner och företag. Vi strävar alltid efter att kunna erbjuda våra kunder bästa kvalité, personlig service och rådgivning. Det finns två sätt att handla av oss; antingen här i vår webshop eller i någon av våra butiker. Vårt huvudkontor ligger i Stockholm samt vår nyöppnade konceptbutik på Kungsgatan, sen har vi även en butik i Göteborg och vårt centrallager ligger i Orrefors.

Sortiment:

På Rum21.se väljer vi ut våra varumärken med stor omsorg och noggrannhet för att passa våra kunder. Sortimentet består av möbler och inredningsdetaljer av hög klass med en exklusiv känsla, som presenteras i en spännande och inspirerande shoppingmiljö. Rum21.se samarbetar med många av Europas ledande tillverkare av möbler, belysning och heminredning och vårt sortiment utvecklas hela tiden. I dagsläget kan Rum21.se erbjuda över 200 varumärken med ett brett urval av kvalitetsmöbler och inredningsdetaljer av såväl klassisk som ny design. Om du har önskemål eller synpunkter på vårt sortiment får du gärna höra av dig till oss.
Se våra varumärken


Vår butik i Göteborg:
Besök gärna vår butik på Kyrkogatan 20-22 i Göteborg där vi visar upp valda delar ur våra leverantörers sortiment av möbler, belysning och inredningsdetaljer. Här kan du i lugn och ro botanisera bland såväl dagens som morgondagens designikoner. Varmt välkomna!

Vägbeskriving och karta till butiken >

Vår butik i Stockholm:
Hösten 2018 slogs dörrarna upp till en helt ny konceptbutik på Kungsgatan 27, Stockholm. Här strävar vi efter att motivera och inspirera till rum utöver det vanliga. Rum som präglas av stilsäker design med fokus på våra skandinaviska producenter. Varmt välkommen in!

Vägbeskriving och karta till butiken >
Vi finns även i sociala medier:


Om Royal Design Group:

Royal Design Group är marknadsledande i Skandinavien inom design, smycken och heminredning på nätet. Här hittar du allt för dig och ditt hem med ett produktutbud över 80 000 designprodukter. Royal Design Group startades 1999, i samband med lanseringen av RoyalDesign.se, och har sedan dess vuxit kraftigt genom breddning av produktsortimentet och lansering av nya marknader. För mer information om Royal Design Group, presskontakt, och karriärmöjligheter inom företaget vänligen besök www.RoyalDesign.com.Kontakta Rum21.se
Öppettider
Kontakta oss

Företagsuppgifter:
Rum21 (Royal Design Group AB)
Svensknabbevägen 17
393 51 Kalmar
Sweden

Tel: 033-120 180
kontakt: kontaktformulär

En del av
Royal Design Group AB
Svensknabbevägen 17
393 51 Kalmar
Sweden

Royal Design Group AB
Org. nr: 556573-2426
VAT nr: SE556573242601