Affiliate -Tjäna pengar på din blogg/hemsida
Fri frakt över 499 kr Öppet köp 30 dagar
VARUKORG

 

AFFILIATE

Tjäna pengar genom Rum21.se - Ansök till Rum21's affiliateprogram!

Äger du en hemsida eller blogg, och vill tjäna pengar på den? Är du dessutom intresserad av att länka till en av Nordens ledande och mest expansiva återförsäljare av designmöbler och inredningsdetaljer på nätet?

Som affiliate åt Rum21 ges du möjlighet att tjäna pengar på enskilda orders. Vi betalar upp till 12% av hela ordersumman för varje beställande kund du skickar till Rum21.se. Detta sker i samarbete med Tradedoubler som kontrollerar allt som en oberoende tredje part och sedan betalar ut dina pengar till dig.

Intresserad? Följ instruktionen nedan för att bli partner och ta din del av intäkterna redan idag.

 

Tradedoubler  

 


Med våra generösa affiliateersättningar är vi en av de shoppingsajterna som ger bäst utbetald EPC till Tradedoublers affiliates.

 

Som affiliate till RUM21.se marknadsför du några av Europas ledande och mest eftertraktade varumärken/tillverkare och formgivare av möbler, belysning och heminredning. Varje månad tillkommer många nya produkter i vårt växande sortiment. Just nu har Rum21 över 200 varumärken.

 

Din försäljning får också extra skjuts genom all reklam i TV, inredningsmagasin och onlinemarknadsföring som Rum21 gör. Vårt mål är att du som affiliate till Rum21 alltid ska få bra betalt för dina ansträngningar att marknadsföra Rum21. 

 

Hämta våra banners via Tradedoubler eller direktlänka från din blogg/webbplats till www.rum21.se.

 

Är det första gången du använder dig av TradeDoubler? Det är mycket enkelt att bli partner...

Klicka här och följ instruktionerna så är du snart igång!

 

Redan medlem hos TradeDoubler?
Då behöver du bara söka efter vårt som är 206746.