Garden Glory – Vacker trädgårdsdesign |Rum21
x

Användarnamn

x
Skriv in din e-postadress för att få nyheter och erbjudanden från oss.
jag vill anmäla mig!
Jag vill bli borttagen från listan!
kundtjänst önskelista 0


Garden Glory

Garden Glory är ett svenskt företag som tillverkar högkvalitativ trädgårdsdesign såsom trädgårdsslangar, munstycken, väggfästen, vattenkannor och krukor. Linda Brattlöf är geniet bakom Garden Glory, hennes idéer kom fram när hon köpte ett hus på västkusten. Idén om att skapa exklusiva och unika trädgårdstillbehör med en mer tilltalande design än de traditionella produkterna som fanns på marknaden. Med trädgårdsdesign från Garden Glory kommer du få en personlig prägel på din trädgård, uterum, balkong eller uteplats. 

Begränsa dina urval

  • Hemmets bra att ha Trädgårdsmöbler Övrig inredning
  • Blå Grå Grön Lila/rosa Mässing/koppar Silver/krom Svart Vit
  • Kök Utomhus Vardagsrum

Uppdatera
Visar 1-24 av totalt 45.
1  2  Nästa »  |  Visa alla
Sortering
Trädgårdsslang, svart
806:-
Ordinarie pris 895:-
Trädgårdsslang, grå
806:-
Ordinarie pris 895:-
Classic munstycke, grå
428:-
Ordinarie pris 475:-
Delux munstycke, guld
896:-
Ordinarie pris 995:-
Classic väggfäste, grå
401:-
Ordinarie pris 445:-
Trädgårdsslang, vit
806:-
Ordinarie pris 895:-
Trädgårdsslang, guld
1166:-
Ordinarie pris 1295:-
Classic munstycke, vit
428:-
Ordinarie pris 475:-
Vattenkanna, grace
626:-
Ordinarie pris 695:-
Classic väggfäste, vit
401:-
Ordinarie pris 445:-
Classic munstycke, krom
896:-
Ordinarie pris 995:-
Classic munstycke, rosa
428:-
Ordinarie pris 475:-
Shell dyna, eucalyptus
896:-
Ordinarie pris 995:-
The Claw väggfäste, silver
1166:-
Ordinarie pris 1295:-
1  2  Nästa »  |  Visa alla

Vacker och färgglad trädgårdsdesign från Garden Glory

Garden Glory är ett svenskt varumärke som står för lyx och elegans. Garden Glory designar trädgårdsdesign som är genomtänkt, unik och exklusiv, ofta med en färgklick. I deras sortiment finns allt från diamantformade vattenkannor till designade trädgårdsslangar.

Historien om Garden Glory började med Linda Brattlöf. Det var när Linda köpte en charmig villa på västkusten som allting startade. Huset hade ett stort fint uterum med en fantastisk trädgård, som öppnade upp för mängder av möjligheter. Det var då som Linda började leta efter trädgårdsslangar, munstycken och väggfästen som inte hade den klassiska designen. Det var då som en affärsidé började växa fram, Linda kunde inte hitta någonting som motsvarade hennes idéer.

Efter en större efterforskning insåg hon att efterfrågan på just trädgårdsdesign var stort men utbudet var begränsat till de klassiska gröna vattenslangarna med munstycke i orange och ett väggfäste som snabbt blev rostigt. Till slut gav hon upp och började fundera på egen design till trädgårdstillbehör.

Det var då som Linda bestämde sig för att själv börja designa och tillverka produkter som senare blev Garden Glory. Hennes målsättning var att skapa en produktkollektion för trädgårdstillbehör med en exklusiv design men framför allt en mer tilltalande design. Linda hade ett stort intresse av färg och form sen tidigare, och nu fick hon använda sitt intresse till att skapa unika och vackra trädgårdstillbehör.

Garden Glory var först i världen med att skapa trädgårdsdesign som var högkvalitativ och färgglad, istället för de annars traditionella och likgiltiga produkterna. Deras sortiment har blivit en stor succé i hela världen och de har dessutom vunnit Swedish Design Award och Best product Design i Australien.

När du handlar trädgårdsdesign från Garden Glory, kan du räkna med en hög kvalité och att de förgyller din trädgård, uteplats eller uterum.