House Doctor – Köp möbler och inredningsdetaljer online på Rum21.se
x

Användarnamn

x
Skriv in din e-postadress för att få nyheter och erbjudanden från oss.
jag vill anmäla mig!
Jag vill bli borttagen från listan!
kundtjänst önskelista 0

House Doctor
House Doctor är ett dansk familjeägt företag som föddes år 1999. Grundarna till företaget är tre syskon som anser att ett vackert hem främjar livsgläjden och säger: 'Vår stil är provocerande, personlig och inte alltför formellt. Vi anser att det är dags att blanda elementen snarare än att matcha dem'.

Begränsa dina urval


Uppdatera
Visar 1-24 av totalt 958.
1  2  3  4  5  6  7  8  ..40  Nästa »  |  Visa alla
Sortering
Game vägglampa M, svart/vit
1219:-
Ordinarie pris 1580:-
1  2  3  4  5  6  7  8  ..40  Nästa »  |  Visa alla

House Doctor

House Doctor är ett familjedrivet inredningsföretag med sitt huvudkontor och utgångspunkt i Danmark. Företaget drivs av de tre kreativa syskon. Tillsammans skapar de unik och trendig inredning med stor passion där tron om att en snygg interiör faktiskt har en positiv påverkan på våra liv. ”Vi tror att tiden är rätt för att blanda element snarare än att försöka matcha dem alla” House Doctor har en stil som provocerar, är personlig och som snabbt orsakar habegär.

 

House Doctor – Inspirerar till ett mer personligt hem

Oavsett om du vill skapa ett mer personligt, trendigt eller harmoniskt hem hittar du alltid något snyggt i sortimentet. House Doctors produkter andas unikitet, personlighet och lyx. I sortimentet hittar du populära produkter som DIY och Molecular pendel, Mirror wall spegel och Block matta. House Doctor ställer höga krav på sina återförsäljare för att du som kund ska få en upplevelse utöver det vanliga, det gillar vi. Ständigt släpps nya spännande nyheter som vi inte kan motstå. Det ger dig den där dagliga vitaminkicken för att du ska kunna skapa ett snyggare, mer inspirerande och personligare hem.


En familj med kreativa gener

House Doctor startades 2001 av de tre lekfullt kreativa syskonen Rikke Juhl Jensen, Gitte Juhl Capel och Klaus Juhl Pedersen. Deras sortiment speglades från början av en industriell design men har kommit att utvecklas med tiden till en mer sofistikerad och trendig stil. Varumärket utvecklas idag tillsammans med mer än 100 dedikerade medarbetare och har sitt huvudkontor på Ikast, Jylland. Återförsäljare och leverantörer handplockas från olika delar av världen vilket gör att varumärket ständigt utvecklas och kvalitetssäkras. På House Doctor tummar man inte på kvalitén i materialet och säkerställer noga att detta alltid eftersträvas i alla deras produkter.