House Doctor – Köp möbler och inredningsdetaljer online på Rum21.se
Fri frakt 1-18 dec Öppet köp till 31 jan
VARUKORG

Beställ senast 18 dec för leverans innan jul (lagervaror)
House Doctor
House Doctor är ett dansk familjeägt företag som föddes år 1999. Grundarna till företaget är tre syskon som anser att ett vackert hem främjar livsgläjden och säger: 'Vår stil är provocerande, personlig och inte alltför formellt. Vi anser att det är dags att blanda elementen snarare än att matcha dem'.

Begränsa dina urval


Uppdatera
Visar 1-24 av totalt 872.
1  2  3  4  5  6  7  8  ..37  Nästa »  |  Visa alla
Sortering
Walls spegel 80 cm, klar
825:-
Walls spegel Ø110, klar
1483:-
Rustic skål M, grå
House Doctor
49:-
Walls spegel 50 cm, klar
468:-
Molecular taklampa, 5 ljus
1849:-
DIY pendel
House Doctor
919:-
Rustic assiett, grå
House Doctor
79:-
Rustic djup tallrik, grå
119:-
Rustic skål L, grå
House Doctor
209:-
Rustic skål S, grå
House Doctor
48:-
Text krok, svart
House Doctor
40:-
Rack hängare, svart
House Doctor
605:-
Club vägglampa, svart
House Doctor
1249:-
Walls spegel 80 cm, grå
1168:-
Rustic mugg, grå
House Doctor
55:-
Text krok, vit
House Doctor
40:-
Stripe tvättkorg
House Doctor
138:-
Trident pendel, vit/vit
1925:-
DIY extra glaskula
House Doctor
55:-
1  2  3  4  5  6  7  8  ..37  Nästa »  |  Visa alla

House Doctor

House Doctor är ett familjedrivet inredningsföretag med sitt huvudkontor och utgångspunkt i Danmark. Företaget drivs av de tre kreativa syskon. Tillsammans skapar de unik och trendig inredning med stor passion där tron om att en snygg interiör faktiskt har en positiv påverkan på våra liv. ”Vi tror att tiden är rätt för att blanda element snarare än att försöka matcha dem alla” House Doctor har en stil som provocerar, är personlig och som snabbt orsakar habegär.

 

House Doctor – Inspirerar till ett mer personligt hem

Oavsett om du vill skapa ett mer personligt, trendigt eller harmoniskt hem hittar du alltid något snyggt i sortimentet. House Doctors produkter andas unikitet, personlighet och lyx. I sortimentet hittar du populära produkter som DIY och Molecular pendel, Mirror wall spegel och Block matta. House Doctor ställer höga krav på sina återförsäljare för att du som kund ska få en upplevelse utöver det vanliga, det gillar vi. Ständigt släpps nya spännande nyheter som vi inte kan motstå. Det ger dig den där dagliga vitaminkicken för att du ska kunna skapa ett snyggare, mer inspirerande och personligare hem.


En familj med kreativa gener

House Doctor startades 2001 av de tre lekfullt kreativa syskonen Rikke Juhl Jensen, Gitte Juhl Capel och Klaus Juhl Pedersen. Deras sortiment speglades från början av en industriell design men har kommit att utvecklas med tiden till en mer sofistikerad och trendig stil. Varumärket utvecklas idag tillsammans med mer än 100 dedikerade medarbetare och har sitt huvudkontor på Ikast, Jylland. Återförsäljare och leverantörer handplockas från olika delar av världen vilket gör att varumärket ständigt utvecklas och kvalitetssäkras. På House Doctor tummar man inte på kvalitén i materialet och säkerställer noga att detta alltid eftersträvas i alla deras produkter.