product
variable_127131Transabed Solstol, Duo Outremerhttps://www.rum21.se/transabed-solstol?selectedPartNo=184977https://az666937.vo.msecnd.net/67/ec70a146-4eb6-400c-ba6b-db2cc14db2d9OutOfStock1600SEK/mobler/utemoblerLafumaTransabed solstol från Lafuma. En bekväm och smidig solstol som är tillverkad av aluminium och Batyline-textil som är en vävd polyesterfiber som skyddas av en PVC beläggning. Stolen är både lätt och vädertålig och passar perfekt på balkongen, i trädgården eller på stranden. Solstolen går att fälla ihop och tar väldigt liten plats och har även en liten kudde för att öka bekvämligheten.1600

Transabed Solstol, Duo Outremer

1 600 kr
Transabed är en bekväm och smidig solstol från Lafuma som är tillverkad av aluminium och Batyline-textil som är en vävd polyesterfiber som skyddas av en PVC-beläggning.
Leveranstid: 4-6 veckor (?)
Delbetala med Klarna (?)

Produktinformation

Transabed solstol från Lafuma. En bekväm och smidig solstol som är tillverkad av aluminium och Batyline-textil som är en vävd polyesterfiber som skyddas av en PVC beläggning. Stolen är både lätt och vädertålig och passar perfekt på balkongen, i trädgården eller på stranden. Solstolen går att fälla ihop och tar väldigt liten plats och har även en liten kudde för att öka bekvämligheten.

Egenskaper

Relaterat

Du kanske också gillar någon av de här?

Andra köpte även

Inspireras av andras design-kombinationer.

Nyligen besökta

Vi har sparat det du spanat på.