Nyheter
Belysning

Snabba leveranser

Fri frakt över 499 kr (Fraktklass XL över 4999kr)

Öppet köp i 30 dagar

TS Console Sidobord 120x30x72 cm, Svart / Neutralt vit Travertin
Gubi - logotype - Rum21.seGubi - logotype - Rum21.se

TS Console Sidobord 120x30x72 cm, Svart / Neutralt vit Travertin

19 198 kr
REK23 999 kr

Prishistorik 30 dagar

Tidigare lägsta pris19 198 kr
TS Console är ett fantastiskt sidobord från det exklusiva märket GUBI.
Leveranstid:  2-3 veckor
Finns varan i butik?

TS Console Sidobord 120x30x72 cm

19 198 kr

Fri frakt över 499kr (Fraktklass XL över 4999kr)
Alltid prisgaranti
Öppet köp i 30 dagar
Fri frakt!

Produktinformation

TS Console sidobord är inte bara en möbel, det är ett konstverk som kommer att lyfta ditt hem till en ny nivå av stil och elegans. Med sin skulpturala design och sofistikerade, exklusiva känsla är detta sidobord perfekt för att skapa en personlig touch i ditt vardagsrum, sovrum eller kontor. Detta sidobord har lyxiga hyllor som ger gott om utrymme för att visa upp dina favoritdekorationer, böcker eller andra personliga föremål. De slanka benen och de korsande detaljerna ger en vacker visuell effekt och bidrar till en modern estetik. Designad av den danska-italienska designduon GamFratesi, är TS Console sidobord både funktionellt och vackert att titta på. Det är tillverkat med högsta kvalitet och kommer att hålla i många år framöver. Oavsett om du är en designentusiast, en konstälskare eller bara någon som söker efter en unik möbel för ditt hem, kommer TS Console sidobord att bli en perfekt tillskott till din inredning.

Design av GamFratesi.

Bra att veta om TS Console sidobord


- Sidobordet finns i olika utföranden.
- Sidobordet finns i olika storlekar.
- Kombinera sidobordet med ett sidobord från GUBI.
- Design av GamFratesi.

Hur bör du ta hand om sidobordet?


- För mer information ladda ned PDF.



Egenskaper

#rum21
Om varumärket
GUBI är ett danskt designföretag som grundades 1967 av föräldrarna till Jacob Gubi Olsen, som idag driver företaget. GUBI har en vision om att skapa tidlös design med estetik, innovation, funktionalitet och kvalitet som ledord. De vill alltid ligga i framkant för modern design som stimulerar sinnena, är vackra och funktionella. GUBI har skapat flera moderna designklassiker i samarbete med kända formgivare som Greta M. Grossman, GamFratesi och Space Copenhagen.
Belysning Möbler Inredning Textil Mattor Servering Barn Utemöbler Nyheter null Inspiration Varumärken null Presentkort null null Butiken Kundservice Om Rum21 Våra butiker Kundservice Returer