Exklusiva sommarerbjudanden: upp till -50% på design >>

Kundservice
Varukorg
(0)
(0)
Favoriter
Möbler
product
218498VP-Globe Pendel Ø40 cm, Färgat Glashttps://www.rum21.se/vp-globe-pendel-o40-cm-fargat-glashttps://az666937.vo.msecnd.net/67/6215a8fb-d46d-4aa0-9a10-419b008c062cOutOfStock15065SEK/belysning/belysning/lamporVerpanVP Globe pendel S, rökfärgat glas från Verpan, formgiven av Verner Panton. VP Globe lanserades 1969 och är en av Pantons mest kända designlampor. Den här modellen är en uppdaterad version med rökfärgat glas och ett ljusare sken, vilket gör den passande för att hänga över middagsbordet, i en lång hall eller entrén. Pendeln består av en glob i transparent akrylplast som omsluter fem reflektorer upphängda av tre tunna metallkedjor. Tre av dem är gjorda i polerat aluminium, varav två i komplementfärgerna rött och blått, medan två reflektorer är i rökfärgat glas. En ikonisk klassiker som gör ett strålande avtryck i ditt hem. Inkluderat är en takkåpa i kromad metall och en svart textilkabel. Ljuskälla medföljer ej.15065
Shop/Belysning/ Lampor
1 / 5

VP-Globe Pendel Ø40 cm, Färgat Glas

15 065 kr
Leveranstid:  3-4 veckor
Öppet köp 30 dagar
Prisgaranti - läs mer under kundservice
Köp nu, betala senare med Klarna
Fri frakt!

Produktinformation

VP Globe pendel S, rökfärgat glas från Verpan, formgiven av Verner Panton. VP Globe lanserades 1969 och är en av Pantons mest kända designlampor. Den här modellen är en uppdaterad version med rökfärgat glas och ett ljusare sken, vilket gör den passande för att hänga över middagsbordet, i en lång hall eller entrén. Pendeln består av en glob i transparent akrylplast som omsluter fem reflektorer upphängda av tre tunna metallkedjor. Tre av dem är gjorda i polerat aluminium, varav två i komplementfärgerna rött och blått, medan två reflektorer är i rökfärgat glas. En ikonisk klassiker som gör ett strålande avtryck i ditt hem. Inkluderat är en takkåpa i kromad metall och en svart textilkabel. Ljuskälla medföljer ej.

Egenskaper

Relaterat

Du kanske också gillar någon av de här?

Nyligen besökta

Vi har sparat det du spanat på.

Om varumärket
Om varumärket
Verpan är producenter av några av Verner Pantons mest populära och originella lampor. Panton var hängiven till sina visioner och idéer och chockade omgivningen med sitt kreativa språk när han lanserade lampor på 60- och 70-talet och lämnar folk häpna än i dag. Placera en av Pantons lampor i vardagsrummet och du kan förvandla hela rummet, även om lampan är släckt!

Kundservice

KundserviceKöpvillkorLeveranserRetur & ReklamationOm vår prisgarantiIntegritetspolicy
© 2020 Rum21.se