Exklusiva sommarerbjudanden: upp till -50% på design >>

Kundservice
Varukorg
(0)
(0)
Favoriter
Möbler
product
218497VP-Globe Pendel Ø40 cm, Mässinghttps://www.rum21.se/vp-globe-pendel-o40-cm-massinghttps://az666937.vo.msecnd.net/67/971df3ac-ac88-4659-9b84-f6d0fac02dfdOutOfStock17810SEK/belysning/belysning/lamporVerpanVP Globe pendel S, mässing från Verpan, formgiven av Verner Panton. VP Globe lanserades 1969 och är en av Pantons mest ikoniska pendlar. Den består av en glob i transparent akrylplast som omsluter fem reflektorer upphängda av tre tunna metallkedjor. Reflektorerna har en lackerad finish i vitt, blått, rött och är gjort av aluminium i en vacker mässingsfärg. Ljuset ger ett kontrollerad, transparent och färgat sken vilket gör den till en högst extraordinär ljusglob. En ikonisk klassiker som gör ett strålande avtryck i ditt hem. Inkluderat är en takkåpa i kromad metall och en svart textilkabel. Ljuskälla medföljer ej.17810
Shop/Belysning/ Lampor
1 / 5

VP-Globe Pendel Ø40 cm, Mässing

17 810 kr
Leveranstid:  3-4 veckor
Öppet köp 30 dagar
Prisgaranti - läs mer under kundservice
Köp nu, betala senare med Klarna
Fri frakt!

Produktinformation

VP Globe pendel S, mässing från Verpan, formgiven av Verner Panton. VP Globe lanserades 1969 och är en av Pantons mest ikoniska pendlar. Den består av en glob i transparent akrylplast som omsluter fem reflektorer upphängda av tre tunna metallkedjor. Reflektorerna har en lackerad finish i vitt, blått, rött och är gjort av aluminium i en vacker mässingsfärg. Ljuset ger ett kontrollerad, transparent och färgat sken vilket gör den till en högst extraordinär ljusglob. En ikonisk klassiker som gör ett strålande avtryck i ditt hem. Inkluderat är en takkåpa i kromad metall och en svart textilkabel. Ljuskälla medföljer ej.

Egenskaper

Relaterat

Du kanske också gillar någon av de här?

Nyligen besökta

Vi har sparat det du spanat på.

Om varumärket
Om varumärket
Verpan är producenter av några av Verner Pantons mest populära och originella lampor. Panton var hängiven till sina visioner och idéer och chockade omgivningen med sitt kreativa språk när han lanserade lampor på 60- och 70-talet och lämnar folk häpna än i dag. Placera en av Pantons lampor i vardagsrummet och du kan förvandla hela rummet, även om lampan är släckt!

Kundservice

KundserviceKöpvillkorLeveranserRetur & ReklamationOm vår prisgarantiIntegritetspolicy
© 2020 Rum21.se