product
118534Wood Fold Matstolhttps://www.rum21.se/wood-fold-matstolhttps://az666937.vo.msecnd.net/67/44a164c6-aa82-441a-9447-5121ec71ce93InStock675SEK/mobler/mobler/stolar-pallar/mobler/stolar/matstolarDepartmentWood Fold matstol från Department. En snygg och stilren stol med klassisk design. Stolen fungerar lika bra som en vacker inredningsdetalj som en funktionell matstol. Fold matstol passar tillsammans med borden i Wood-serien och skapar en perfekt helhet. Matstolen är tillverkat av vitpigmenterad ek som har en mattlacks försegling.750

Wood Fold Matstol

675 kr750 kr
Woold Fold är en stilren matstol från Department i klassisk design som fungerar lika bra som en vacker inredningsdetalj som en funktionell matstol.
I lager: Skickas omgående (?)
Delbetala med Klarna (?)

Produktinformation

Wood Fold matstol från Department. En snygg och stilren stol med klassisk design. Stolen fungerar lika bra som en vacker inredningsdetalj som en funktionell matstol. Fold matstol passar tillsammans med borden i Wood-serien och skapar en perfekt helhet. Matstolen är tillverkat av vitpigmenterad ek som har en mattlacks försegling.

Egenskaper

Relaterat

Du kanske också gillar någon av de här?

Andra köpte även

Inspireras av andras design-kombinationer.

Nyligen besökta

Vi har sparat det du spanat på.