Inspiration
Sök
FavoriterFavoriter
Möbler
Katt som tänder en lampaHär var det tomt
Utforska vårt sortiment
NyheterVarumärkenFormgivareKampanjerInspirationPresentkort

Snabba leveranser

Fri frakt över 499 kr (ej möbler)

Alltid prisgaranti

Shop/ Barntextilier/ Sänghimlar
1 / 3
oliver furniture logotypeoliver furniture logotype

Wood Gardin, Nature

Mer info
2 239 kr
Gardinen som skapar den perfekta kojan under sängen i samma serie.
I lager
Snabba trygga leveranser
Alltid prisgaranti
30 dagars öppet köp
Fri frakt!

Produktinformation

Wood Gardin är en söt gardin som passar Wood Våningssäng 90x200 och  Wood Låg Loftsäng 90x200. Den skapar ett helt nytt rum under sängen och bidrar till fantasifulla lekar eller bara att få vara i fred. Tyget har en dörröppning och en fönsteröppning. Tvättas på ullprogram i 30° C
Oliver Furniture är en serie exklusiva och klassiska barnmöbler som är tänkta att följa familjens utveckling och behov. Flera av möblerna kan göras om från liten till stor vilket gör att de kan hänga med barnet när det växer. Möblerna har mycket hög kvalitet och tillverkas i Europa under en hållbar och tidsenlig produktion. De är gjorda av massiv FSC-certifierad vitlackad björk, ek samt vissa delar i MDF. Sängarna är noggrant testade och uppfyller våra EU-reglar för säkerhet. En underbar kombination av kvalitet och design som håller i generationer. I serien ingår spjälsängar, juniorsängar, loftsängar, dagbäddar, bokhyllor, garderober mm. Allt du behöver för att inreda ett funktionellt, snyggt och fantasifullt barnrum som står sig länge.

Egenskaper

Om varumärket
Om varumärket
Oliver Furniture tillverkar möbler i trä för den moderna familjen. Nordisk tradition är det danska företagets ledord. Enkel estetisk och gediget trä i sobra färger. Oliver Furniture har barnsängar, möbler och förvaring som passar perfekt till barnrummet.