Nyheter
Möbler

Snabba leveranser

Fri frakt över 599 kr (stora varor över 4999kr)

30 dagars öppet köp

11 Toalettborste, Svart

2 395 kr
Toalettborste från VIPP.
I lager
Finns varan i butik?

11 Toalettborste

2 395 kr

Fri frakt över 599kr (stora varor över 4999kr)
Alltid prisgaranti
Öppet köp i 30 dagar
Fri frakt!

Produktinformation

11 toalettborste från VIPP med en industriell design i rostfritt stål med en minimalistisk look perfekt för alla hem. Den är tillverkad av rostfritt stål med en pulverlackerad finish och har en lufttät stängning för optimal användarupplevelse. Välj mellan olika färger. Hållbar funktion med en elegant känsla perfekt för att skapa en lyxig känsla i hemmet.

Bra att veta om 11 toalettborste


- Stilren, hållbar design.
- Industriell känsla.
- Gjord av rostfritt stål, plast och silikon.
- Utbytbart borsthuvud.
- Inre, utbytbar del.
- Finns även som en vägghängd toalettborste.
- Toalettborsten finns i olika färgval.
- Höjd: 435 mm.
- Diameter: 119 mm.


Egenskaper

Om varumärket
Historien om Vipp börjar i grundaren Holger Nielsens verkstad i 1930-talets Danmark. Holgers fru, Marie Nielsen, behövde en praktisk soptunna till sin frisörsalong så Holger gick ut till sin verkstad och skapade vad vi idag kallar Vipps mest ikoniska produkt - Vipps pendalhink. Sedan dess har Vipp utvecklas från en pedalhink till ett varumärke med hushålltillbehör, belysning, möbler och köksinredning. Företaget är än idag familjeägt och håller fast vid Holgers princip att skapa tåliga, funktionella produkter med en tidlös design.
Möbler Belysning Inredning Servering Mattor Textil Barn Utemöbler Nyheter Erbjudanden Inspiration Varumärken null Presentkort Gift Guide Outdoor Season null null Butiken Kundservice Om Rum21 Våra butiker Kundservice Returer