Nyheter
Belysning

Snabba leveranser

Fri frakt över 499 kr (Fraktklass XL över 4999kr)

Öppet köp i 30 dagar

Badrumsinredning

HanddukshängareTandborsthållareToalettborstarToalettrullehållareTvålkopparTvålpumparTvättkorgar

Här har vi samlat vårt sortiment av tvålpumpar, handdukshängare, tvättkorgar och all annan badrumsinredning. Handla online hos oss på Rum21 när du vill förändra, komplettera eller styla ditt badrum med väldesignade tillbehör.

LexingtonI webblager
Kampanj
-35%
Tvättkorg 60x30 cm, Blå/Vit
777 kr
Visar 164 produkter
Beige
Svart
Blå
Mässing
Brun
Grön
Grå
Multi
Orange
Rosa
Lila
Röd
Vit
Pris
55 kr
148 kr
400 kr
1 100 kr
3 000 kr
Mette DitmerI webblager
Lotus Toalettborste, Antracit
475 kr

InnehållBadrumsinredning – för välstylade badrum att trivas i

Att renovera och förändra hela badrumsinredningar kan snabbt bli en kostsam historia. Men man måste inte riva ut både väggar, golv och möbler för att åstadkomma en markant uppfräschning. Med badrumsinredning i fin design kan du snabbt och enkelt styla badrummet efter tycke och smak. Att ta in nya inredningsdetaljer som tvålkoppar, doftljus, korgar och badrumstextilier gör mer för intrycket än du kanske först tror. Ibland är några nya, välmatchade och noga utvalda badrumstillbehör det enda som behövs för att rummet ska kännas prydligt och välorganiserat.

Vardaglyx med fin design

Ibland är det lätt att glömma bort hur mycket inredningen spelar roll för hur vi upplever hemmets olika rum – och inte minst badrummet. Ett badrum är trots allt en yta i hemmet som främst ska vara funktionell, snarare än förse oss med underhållande aktiviteter. Men betyder det att styling och detaljer inte alls spelar någon roll? Självklart inte.

Att inreda ditt badrum med fina tillbehör och design du tycker om, gör att du trivs bättre. Det gör det också lättare att verkligen slappna av när du exempelvis tar ett avkopplande bad eller en varm dusch. Av det skälet lägger många människor ner mycket tid på att skapa vackra badrum, vars inredning förstärker deras personliga stil, samtidigt som den förhöjer både upplevelsen och funktionaliteten. Vi tycker att du förtjänar vardagslyxen det är att ha ett vackert och praktiskt inrett badrum!

Inspiration och tips när du ska inreda badrummet

Hur kan du med hjälp av badrumstillbehör och -inredning styla ditt badrum? Här kommer några tips på små detaljer som gör stor skillnad – oavsett om du har ett stort eller litet badrum.

Lantlig stil med levande material. Plocka in organiska material som trä, läder, sten och rep i din inredning. Med dessa får du ofta ett stilrent, nordiskt och rustikt intryck. Detaljer i svart smide är också ett alternativ som passar bra i den lantliga stilen.

Våga använda färg! Ofta väljer vi trygga, neutrala färger som vit och grå när vi vill uppnå en fräsch känsla. Men färg kan ge badrummet ett helt nytt liv. Våga inreda med textilier, krukor och annan badrumsinredning i fina kulörer som bryter av den monokroma färgskalan. Huvudsaken är att du håller en röd tråd.

Håll ordning med fina korgar. En av de största bovarna som får badrummet att kännas ofräscht, är stök. Fina korgar, till exempel i bambu eller rotting, kan hjälpa dig att hålla bättre ordning på sådant som småprylar och tvätt. Att jobba med speglar i inredningen kan även hjälpa till att sprida ljus och skapa en känsla av djup i ett mindre badrum.

 Inred med växter. Gröna växter och vackra amplar är inte bara rent dekorativa, utan fungerar också som luftrenare. Exempel på växter som trivs extra bra i badrummet är svärmorstunga, silverkalla, dracena och prickblad.

Levande ljus höjer mysfaktorn. Ljuslyktor och doftljus gör mycket för att skapa en avslappnad atmosfär och ”spa-känsla” i badrummet.