Inspiration
Sök
FavoriterFavoriter
Möbler
Katt som tänder en lampaHär var det tomt
Utforska vårt sortiment
NyheterVarumärkenFormgivareKampanjerInspirationPresentkort

Snabba leveranser

Fri frakt över 499 kr (ej möbler)

Alltid prisgaranti

Shop/Barn/Barnmöbler

Barnmöbler

Men fina barnmöbler kan du inreda ett trivsamt rum för familjens minsta. Hos oss på Rum21 hittar du ett stort utbud av fina och högkvalitativa barnrumsmöbler och set, för både små och större barn. Vi gör det enkelt att handla barnmöbler online!

Fritz HansenI webblager
Kampanj
Sjuan barnstol, Svart
1 971 krRek. pris2 826 kr
Visar 207 produkter
Bok
Beige
Björk
Svart
Blå
Mässing
Brun
Grön
Grå
Multi
Natur
Light Oak
Rosa
Lila
Röd
Vit
Trä
Pris
400 kr
1 100 kr
3 000 kr
8 100 kr
22 000 kr
Oliver FurnitureI webblager
Seaside Hylla med Krokar 20x60cm
677 krRek. pris769 kr

InnehållMöbler till barnrummet

Barnmöbler – för trivsamma barnrum

Barn spenderar en stor del av sin tid i sina rum. Det är där de leker, pysslar, läser läxor och sussar sött i sina sängar inför nästa dags äventyr. Därför är det viktigt att de trivs där. Med fina och tåliga möbler som är anpassade för barn, kan du skapa de bästa av förutsättningar för ett fantastiskt barnrum att leka, växa och utvecklas i. 

Barnmöbler för bättre förvaring

En sak som inte bör glömmas bort, när du inreder ett barnrum, är vikten av bra förvaring. Barn har inte bara kläder som ska förvaras, utan även leksaker, pysselgrejer och annat smått. De har dessutom en fantastisk förmåga att, på nanosekunder, förvandla ett nystädat rum till något som mest liknar Benders kalabalik. 

När du handlar barnmöbler på nätet – och särskilt om du ska möblera ett litet rum – kan det därför vara smart att kika på modeller med inbyggd förvaring. Det finns till exempel barnsängar med utdragbara lådor i botten, skrivbord med lådor och många knopphängare i olika design. Med dessa får du till ytsmarta förvaringsmöjligheter, som både gör det enkelt att städa och hålla ordning. Inred gärna med hyllor och lådor i lagom höjd för barnen, så att de tidigt lär sig att hjälpa till med städningen och att hålla efter i sitt rum. En bra och pedagogisk variant är att jobba med färger eller bilder, så att det blir extra lätt att se var alla saker hör hemma. Det funkar lika bra till leksakslådorna, som i barnens garderob.

Piffa till barnens lekstuga

Vem har sagt att barnmöbler endast passar i barnens sovrum? Ett fint set av bord och stolar kan bli ett utmärkt inslag i barnens lekstuga – perfekt när det vankas tårtkalas med mjukisdjuren. Här på Rum21 hittar du gott om barnmöbler både i plast, i trä och i många fina färger och modeller.