Nyheter
Belysning

Snabba leveranser

Fri frakt över 499 kr (Fraktklass XL över 4999kr)

Öppet köp i 30 dagar

Speglar

BordsspeglarGolvspegelRunda speglarVäggspeglar

Låt en golvspegel skapa rymd eller ge tavelväggen en ny dimension med hjälp av en rund spegel. Här hittar du ett stort urval av små och stora speglar för hemmets alla rum, från välkända varumärken som Montana, HAY, Ferm Living, Kartell och ByON.

Ferm LivingI webblager
Kampanj
-14%
Pond Spegel 110x63 cm, Dark Chrome
2 929 kr
Visar 240 produkter
Beige
Svart
Blå
Mässing
Brun
Grön
Grå
Multi
Ek
Rosa
Lila
Röd
Transparent
Vit
Gul
Pris
400 kr
1 100 kr
3 000 kr
8 100 kr
22 000 kr
DecotiqueI webblager
Edge Spegel 60 cm, Svart
479 kr

InnehållSkapa rymd med speglar

En spegel kan ha fler funktioner än den mest självklara: att se hur du ser ut. Bor du på en liten yta, har lågt i tak eller mörka väggar? Investera i fler speglar! Att inreda med speglar är nämligen ett enkelt knep för att skapa rymd till ett rum. En stor spegel på väggen, eller några mindre som placeras i grupp, skapar illusioner för ögat som gör att rummet upplevs både större och ljusare.

Speglar som dekoration

En spegel kan även användas för att förstärka inredningen. Ge till exempel en ny dimension till tavelväggen genom att ersätta en av tavlorna med en liten spegel, eller sätt upp en spegel med färgat glas över sidobordet i hallen. Då kan du enkelt ta dig en sista titt i spegeln innan du lämnar hemmet, och du kommer bli överraskad över hur fint det är att dekorera med speglar!

Vårt sortiment

Hos oss på Rum21.se hittar du ett stort utbud av speglar i en rad olika storlekar, färger och former. I sortimentet hittar du allt från bordsspeglar till golvspeglar och väggspeglar. Utforska spännande varumärken som: Montana, HAY, Ferm Living, Kartell och ByON.
Kanske är du ute efter en rund spegel som väggdekoration, en sminkspegel till badrummet eller en helkroppsspegel att kolla outfiten i? Oavsett vilket rum och syfte som spegeln är tänkt att användas till så har vi garanterat något för dig!