Inspiration
Sök
FavoriterFavoriter
Möbler

Snabba leveranser

Över 13 000 produkter i lager

Alltid prisgaranti

Shop/Inredning/Speglar

Speglar

Låt en golvspegel skapa rymd eller ge tavelväggen en ny dimension med hjälp av en rund spegel. Här hittar du ett stort urval av små och stora speglar för hemmets alla rum, från välkända varumärken som AYTM, Gubi, House Doctor och Hay.

Visar 258 produkter
Stäng meny
MuubsI webblager
Black Week
-34%
Copenhagen Väggspegel, Svart
1 170 krJämf. pris1 773 kr

InnehållSkapa rymd med speglar

En spegel kan ha fler funktioner än den mest självklara: att se hur du ser ut. Bor du på en liten yta, har lågt i tak eller mörka väggar? Investera i fler speglar! Att inreda med speglar är nämligen ett enkelt knep för att skapa rymd till ett rum. En stor spegel på väggen, eller några mindre som placeras i grupp, skapar illusioner för ögat som gör att rummet upplevs både större och ljusare.

Speglar som dekoration

En spegel kan även användas för att förstärka inredningen. Ge till exempel en ny dimension till tavelväggen genom att ersätta en av tavlorna med en liten spegel, eller sätt upp en spegel med färgat glas över sidobordet i hallen. Då kan du enkelt ta dig en sista titt i spegeln innan du lämnar hemmet, och du kommer bli överraskad över hur fint det är att dekorera med speglar!

Vårt sortiment

Hos oss på Rum21.se hittar du ett stort utbud av speglar i en rad olika storlekar, färger och former. I sortimentet hittar du allt från bordsspeglar till golvspeglar och väggspeglar. Kanske är du ute efter en rund spegel som väggdekoration, en sminkspegel till badrummet eller en helkroppsspegel att kolla outfiten i? Oavsett vilket rum och syfte som spegeln är tänkt att användas till så har vi garanterat något för dig!