Nyheter
Belysning

Snabba leveranser

Fri frakt över 499 kr (Fraktklass XL över 4999kr)

Öppet köp i 30 dagar

Hyllsystem

Gavlar & konsoler Hyllkombinationer Hyllplan

Upptäck vårt breda utbud av hyllsystem från varumärken som String, Muuto och Maze hos oss på Rum21. Oavsett om du vill skapa en elegant bokhylla, en kompakt arbetsplats eller visa upp dina inredningsdetaljer så kan ett hyllsystem ge dig möjligheten att skapa funktionell och estetiskt tilltalande förvaring i varje rum.

Visar 822 produkter
Beige
Svart
Blå
Mässing
Brun
Grön
Grå
Multi
Ek
Rosa
Lila
Röd
Transparent
Vit
Gul
Pris
400 kr
3 000 kr
22 000 kr
Längd
20 cm
40 cm
60 cm
80 cm
100 cm
120 cm
Höjd
50 cm
100 cm
150 cm
200 cm
250 cm
Djup
20 cm
40 cm
60 cm
StringI webblager
String Hyllplan 3-pack 78x30 cm, Vit
1 195 kr
StringI webblager
String Skåp Med Skjutdörrar 30x78 cm, Ask
3 895 kr

InnehållOrganisera ditt hem med hyllsystem

Hyllsystem från varumärken som String, Maze, och Muuto erbjuder en smart och stilfull lösning för att organisera ditt hem. Dessa mångsidiga möbler är mer än bara förvaring; de är designelement som kan förbättra ditt utrymme och din livsstil.

Vad man ska tänka på när man sätter ihop ett hyllsystem

När du sätter ihop ett hyllsystem är det viktigt att tänka på funktionalitet och estetik. Börja med att fundera över hur du vill använda hyllorna. Vill du skapa en bokhylla, visa upp dekorativa föremål, eller organisera köksartiklar? Därefter väljer du varumärke och hyllkomponenter som passar dina behov. String erbjuder flexibla hyllplan, gavlar, och konsoler som du kan kombinera för att skapa den perfekta förvaringslösningen. Maze erbjuder minimalistisk elegans med sina moderna hyllsystem, medan Muuto lockar med sin skandinaviska design.

För att skapa en harmonisk inredning, överväg färgval och material som matchar din inredningsstil. Många hyllsystem finns i olika färger och finisher för att smälta in eller skapa kontrast i ditt rum.

Hur du tar hand om din förvaringsmöbel

För att se till att ditt hyllsystem håller länge är underhåll viktigt. Rengör regelbundet hyllplanen och konsolerna med lämpliga rengöringsmedel och undvik att överbelasta hyllorna, vilket kan leda till förslitning. Se till att använda rätt beslag och montera dem ordentligt för att säkerställa stabilitet och hållbarhet. Ett välplanerat och välunderhållet hyllsystem kan inte bara hjälpa dig att hålla ditt hem organiserat utan också vara en vacker och funktionell del av din inredning. Med varumärken som String, Maze och Muuto kan du skapa ett personligt och stilfullt utrymme som passar din livsstil och behov.