Nyheter
Belysning

Snabba leveranser

Fri frakt över 499 kr (Fraktklass XL över 4999kr)

Öppet köp i 30 dagar

Designmöbler som håller genom tid och rum

Välkommen till Rum21, destinationen för handplockad, exklusiv design till ditt hem. Vår vision är att erbjuda ett noga utvalt sortiment för dig som älskar möbler, belysning och detaljer.

Rum21 är butiken för dig som identifierar dig med ditt hem, för dig som ser personlighet i en designklassiker och för dig som älskar inredning. Rum21 är för dem som, precis som vi, vurmar lika mycket för material som funktion, estetik och historia.

Till vårt sortiment
Formgivare

Vår inspiration

Under 1920- och 30-talet lades en ny grund för arkitektur och design, där funktion fick styra form och begreppet ”vackrare vardagsvara” introducerades. Skönhet, kvalitet och funktion kombinerades, och genom numera klassiska producenter, som String och Swedese, gjordes god design tillgänglig för alla. Resultatet blev att en generation ikoniska formgivares produkter kom att fylla våra rum - då som nu.

Även om våra hem och möbler har förändrats i takt med teknisk utveckling och skiftande trender är vi övertygade om att god design står utanför tid och rum. Oavsett vilket av hemmets alla rum du vill fylla, eller var i livet du befinner dig, erbjuder vi kvalitetsmöbler som håller över tid.

Rum21

I Borås 2006 startades Rum21 som ett familjeföretag av Hélen och Gustaf Rudholm. Namnet Rum21 är sprunget ur efternamnet Rudholm samt det gatunummer som den allra första butiken i Borås fanns på - Skaraborgsvägen 21. Heléns intresse och känsla för inredning och form i kombination med Gustafs e-handelskunskaper gjorde att företaget växte stadigt.

Idag finns vi i fyra länder - Sverige, Norge, Danmark och Finland. Besök vår butik på Kungsgatan 27 i Stockholm, och online på Rum21.se. Välkommen!

Butik

Välkommen in i vår butik
i Stockholm!

Stockholm

Vi strävar hela tiden efter att bli ännu bättre på att förmedla vår kärlek till-, och kunskap inom inredning och form, både online och i våra butiker. Kika gärna in om du har vägarna förbi – vi älskar att prata design med dig!

Se våra varumärken

På Rum21.se väljer vi ut våra varumärken med stor omsorg och noggrannhet för att passa våra kunder. Sortimentet består av möbler, belysning och inredningsdetaljer av hög klass med en exklusiv känsla, som presenteras i en spännande och inspirerande shoppingmiljö. Rum21.se samarbetar med många av Europas ledande tillverkare av möbler, belysning och heminredning och vårt sortiment utvecklas hela tiden.

#yesrum21

Vi älskar när vi får ta del av våra kunders hem och inredningsstilar – det finns ju inga som har så fina hem som ni! Tagga oss i era bilder eller hashtagga #rum21se för chansen att få din bild publicerad i våra sociala kanaler och på vår hemsida.

KundserviceKöpvillkorIntegritetspolicyDela din stilAffiliate