Nyheter
Belysning

Barnrumsinredning

BarnrumsdekorationerLeksaker LektältSmåförvaring barn

Letar du efter fin och funktionell inredning till ert barnrum? Här har vi på Rum21 samlat alla våra produkter som hör hemma i barnens rum. Fina barnmöbler och smart förvaring, härliga textilier, dekorativa nattlampor och söta dekorationer – i denna kategori hittar du allt det och lite till.

Authentic ModelsI webblager
Solar System Mobil
1 190 kr
Visar 187 produkter
Beige
Svart
Blå
Brun
Grön
Grå
Multi
Orange
Rosa
Lila
Röd
Vit
Gul
Pris
55 kr
148 kr
400 kr
1 100 kr
3 000 kr
8 100 kr
Authentic ModelsI webblager
Flying Skies Mobil, Mix
1 490 kr

InnehållInred barnrummet med design

Barnrummet – där fantasin och framtidens hjältar bor

Det finns ett rum i våra hem som är lite extra speciellt. I det rummet bor fantasin, skrattet och magin, tillsammans med de små och kreativa framtida hjältarna. Där utkämpas stora krig mot drakar, nattmonster och troll – samt en och annan leksaks-explosion. I mysiga hörnor och bland mjuka barnkuddar samlar de kraft och drömmer sig bort. Framtidens små hjältar, som en dag ska växa sig stora och starka, för att inta världen och vuxenlivets alla utmaningar. 

Barnrummet – där vår framtid bor – är ett av hemmets viktigaste rum. Här ska ytorna bjuda in till kreativ lek, men samtidigt möjliggöra trygg vila. För äldre barn ska rummet också rymma funktionella ytor för läxläsning och hobbys. Det ställer lite krav på genomtänkta lösningar och fantasi när du inreder. Samtidigt är det just i detta rum du verkligen kan släppa loss och låta kreativiteten leda. Här hos oss hittar du allt du behöver för att göra inredningen av ert barnrum till hemmets roligaste projekt! 

Lättstädat barnrum med smart förvaring

Barn har en sällsam förmåga att förvandla de mest välstädade ytor till kaotiska bombnedslag – på millisekunder. Det är trots allt sådant som händer när man slåss mot drakar och troll på daglig basis. Ett tips, som gör vardagen lite lättare och risken för att trampa på Lego lite mindre, är att satsa på smart och funktionell barnrumsförvaring

I ett stort rum kan du inreda med både hyllor, byråar och garderober. Men i ett litet rum blir det extra viktigt att tänka kvadratsmart. Kanske kan du inreda med en fin sittbänk, där leksaker kan förvaras under sittlocket? Eller spara på golvytan genom att sätta upp fina hyllor med förvaringskorgar och krokar? En annan smart förvaringslösning är lådan som du snabbt kan gömma under sängen – eller våningssängen, när du inreder ett rum för två. 

Inspiration för mysigare barnrum

Ibland händer det att huvudet står tomt på idéer, även när man ska inreda något så roligt som ett barnrum. Oroa dig inte – vi sitter på flera smarta stylingtips!

Satsa på en neutral bas. Med neutrala färger på väggar och stilrena basmöbler, kan du låta inredningsdetaljer och roliga färgaccenter tala. På så sätt står det sig också över tid – även när din pojke eller flicka får nya favoritfärger och behov.

Mysfaktor med sänghimmel och myshörna. En trendig sänghimmel ger en ombonad och vilsam miljö till din bebis såväl som äldre barn, på samma vis som kojor och tipis är härliga platser för sagostunder och lek. En mysig sänghimmel passar utmärkt även i rum med snedtak.

Stängd förvaring. Vill du ha ett mindre rörigt intryck? Satsa på stängd förvaring, som döljer alla leksaker och pysselgrejer.

Fina textilier. Textilier som kuddar, fina barnsängkläder och filtar är ett måste för ett mysigt och ombonat rum. Med en mjuk matta på golvet får du dessutom både en skönare lekyta och praktisk ljuddämpning vid vildare lek.

Belysning Möbler Inredning Textil Mattor Servering Barn Utemöbler Nyheter null Inspiration Varumärken null Presentkort null null Butiken Kundservice Om Rum21 Våra butiker Kundservice Returer