Nyheter
Belysning

Lampfötter

Ge dina lampor en ny dimension med vårt utbud av lampfötter på Rum21. Utforska olika material och stilar för att hitta den perfekta lampfoten som passar din inredning. Våra lampfötter erbjuder både funktion och stil, vilket gör dem till ett perfekt komplement till ditt hem.

Watt & VekeI webblager
Deborah Bordslampa Stor, Mässing
2 199 kr
Visar 44 produkter
Beige
Svart
Mässing
Brun
Grön
Grå
Rosa
Röd
Vit
Gul
Pris
400 kr
700 kr
1 100 kr
1 800 kr
3 000 kr

InnehållLampfötter för moderna lampor

Genom att byta lampskärm förnyar du enkelt utseendet på din lampa och förlänger dess livslängd. Därför tycker vi att det är en bra idé att investera i en vacker lampfot som kommer hålla i många år. Dessutom öppnar det ju upp möjligheten att skapa en alldeles unik lampa som du aldrig kommer se hemma hos någon annan.

Hos oss hittar du ett stort utbud av lampfötter för såväl golvlampor som bordslampor, i moderna material som mässing, krom och marmor. Botanisera bland varumärken som Flos, Umage, Watt & Veke och Globen Lighting, och handla dina varor direkt på nätet. Enkelt och smidigt med bästa möjliga pris och snabb leverans.

Belysning Möbler Inredning Textil Mattor Servering Barn Utemöbler Nyheter null Inspiration Varumärken null Presentkort null null Butiken Kundservice Om Rum21 Våra butiker Kundservice Returer