Inspiration
Sök
FavoriterFavoriter
Möbler

Snabba leveranser

Över 13 000 produkter i lager

Alltid prisgaranti

Shop/Möbler/Bord

Bord

Här hittar du allt från matbord till soffbord och sängbord. Något att samlas runt eller en praktisk avlastningsyta - oavsett användningsområde hittar du bord i olika material och modeller från välkänd varumärken hos oss på Rum21.

Visar 1640 produkter
Stäng meny
Gubi
I webblager
-35%
Pedrera Soffbord, Black Semi Matt
5 495 kr8 445 kr
Visar 48 / 1640

InnehållBord för alla tillfällen

Oavsett om det gäller en middag i köket eller fredagsmyset framför tv:n så fyller bordet en viktig funktion. Runt det samlas man och på det placerar man det som är viktigt för stunden. Vi har bord för alla tillfällen, rum och sammanhang, så titta runt i vårt sortiment så kommer du hitta det du söker. Allt från välkända varumärken och designers. Se dig omkring hos oss och upptäck favoriter från märken som Department, Dux, Design House Stockholm eller Gubi. Vi garanterar att du hittar ett bord som ni kommer trivas kring.

Bordets material och form

Material och form kan variera efter tycke och smak och detta väljer du helt själv. I det breda sortimentet hos Rum21 hittar du just det du söker, klaffbord, runda bord eller ett stilrent bord med italiensk design - du kommer att få mängder av olika alternativ att välja mellan. Beställ det bord du vill ha direkt på nätet och vi levererar snabbt till dig. Du slipper jaga runt i möbelbutiker och kan i lugn och ro göra dina val framför datorn. Att välja ett snyggt och funktionellt bord ger hemmet naturliga mötesplatser.