Nyheter
Belysning

Snabba leveranser

Fri frakt över 499 kr (Fraktklass XL över 4999kr)

Öppet köp i 30 dagar

Bord

MatbordServeringsvagnarSidobordSkrivbordSoffbordSängbord

Här hittar du allt från matbord till soffbord och sängbord. Något att samlas runt eller en praktisk avlastningsyta - oavsett användningsområde hittar du bord i olika material och modeller från välkänd varumärken hos oss på Rum21.

SwedeseI webblager
Flower Soffbord 90 cm, Vit/Ek/Krom
8 373 kr
Visar 2413 produkter
Pris
400 kr
3 000 kr
22 000 kr
Beige
Svart
Blå
Mässing
Brun
Grön
Grå
Multi
Ek
Orange
Rosa
Lila
Röd
Transparent
Valnöt
Vit
Trä
Gul
Bredd
50 cm
100 cm
150 cm
200 cm
250 cm
Längd
100 cm
200 cm
300 cm
Höjd
100 cm
200 cm
300 cm
400 cm
Djup
0 cm
50 cm
100 cm
150 cm
Diameter
50 cm
100 cm
150 cm
200 cm
DecotiqueI webblager
Kampanj
-30%
Milo C12 Matbord 84x180 + 40 cm, Natur
4 893 kr

InnehållBord för alla tillfällen

Är du på jakt efter ett nytt köksbord, soffbord eller sidobord? Här har vi på Rum21 samlat vårt sortiment av stora, små, fyrkantiga och runda bord i många olika modeller. Här hittar du bord för alla tillfällen och hem.

Bord för hemmets alla rum

Bordet är en möbel som finns i många varianter och i alla hem. Vi hittar dem exempelvis i köket, vid sängen, på kontoret, i vardagsrummet och på våra uteplatser. Alla behöver vi helt enkelt bra och praktiska avlastningsytor i vår vardag.

Vi vågar nog påstå att bord är bland hemmets viktigaste möbler – både av praktiska och dekorativa skäl. De hjälper till att hålla ihop möbelgrupper och ger oss en uppfattning om hur ett rum eller en viss plats är avsedd att användas. Men de bidrar också till att sätta stilen i ditt hem. Så satsa på att inreda med bord du tycker om – för det är kring dem vi spenderar en stor del av våra liv.

Bord i olika material och design

Bord tillverkas i en hel uppsjö av olika material och design, för att passa alla sorters behov. Väldigt många bordsmodeller är stilrena och neutrala nog att smälta in i vilket hem som helst. Dessa gör sig mycket bra som basmöbler, oavsett vilken inredningsstil du gillar. Men det tillverkas också modeller i klatschiga färger, annorlunda former och unik design för den som vågar sig på en mer iögonfallande möbel.

Bord tillverkas ofta i naturmaterial som till exempel sten och träslag som ekbord, furu, valnötsbord och teakbord. Bord i trä kan du hitta i vilken färgnyans som helst, då de vanligen ytbehandlas. Naturfärgade träbord blir mycket vackra och jordnära inslag i hemmet. Ett mer bastant bord blir charmigt rustikt, medan nättare bord tenderar att ge en mer modern känsla.

Stenmaterial som t.ex. för ett marmorbord är mycket populärt – för att inte tala om dekorativt. Generellt är det bordsskivan som är gjord i marmor, medan benen består av exempelvis mässingsfärgad eller kromad metall. Du hittar även betongbord. Stenbord kan kännas lika tidlösa och eleganta, som de kan ge en industriell edge till rummet. Allt beror på modellen och hur du stylar rummet.

Naturmaterial är dock inte det enda alternativet som finns, utan bord görs även i metall, glas och plast. Välj det som passar ditt hem, din stil och din personlighet bäst.

Matbord, sängbord och andra användningsområden

Nästan oavsett vilken aktivitet du gör i ett rum, så finns det ett bord eller en avlastningsyta som är tänkt att fungera där. Vissa är självklara; vid ett matbord ska man äta, skrivbordet är en arbetsyta och det låga soffbordet används till fredagsmyset. Men det finns även många andra sätt att använda bord på. Småbord och sidobord, dekorerade med stilleben och ljuskällor, blir ofta fina blickfång att komplettera exempelvis läshörnan eller hallen med. Med ett bord med iläggsskiva är du alltid redo för stora middagsbjudningar och barnbord är perfekta för familjens små som gillar att pyssla. Det finns helt enkelt bord för alla sorters tillfällen. Vilket tillfälle letar du bord till?