Nyheter
Belysning

Fotpallar

Välj en matchande fotpall till din fåtölj eller soffa, eller gå utanför boxen och välj en pall i en kontrasterande färg eller med ett spännande mönster. Låt även fotpallen en dekorativ inredningsdetalj när den inte används!

DecotiqueI webblager
Grand Fotpall Minetyg, Sandshell Beige
3 493 kr
Visar 175 produkter
Beige
Svart
Blå
Brun
Grön
Grå
Multi
Rosa
Röd
Vit
Gul
Pris
8 100 kr
22 000 kr
59 900 kr
CueroI webblager
Flying Goose Pampa Pall, Montana/Black
3 000 kr

InnehållFotpallar

Höj komforten i ditt hem med en fin och anpassningsbar fotpall. Hos oss på Rum21 hittar du fotpallar i många olika modeller, färger och material.

Fotpallen – en multifunktionell sidekick

Fotpallen är en mångsidig liten möbel, med förmågan att lyfta känslan i ditt rum på ett kick. Dess traditionella roll må vara som en sidekick till superhjälten; detaljen som matchar din favoritfåtölj och gör den ännu mer komfortabel. För visst är det ändå en underbar känsla att, efter en lång arbetsdag, dimpa ner i en skön fåtölj och slänga upp sina trötta fötter på en fotpall? Men att agera ett skönt fotstöd är faktiskt inte fotpallens enda talang. 

Placera en stor fotpall framför din soffa, med en fin bricka ovanpå – och vips har du ett soffbord som kan byta skepnad vid behov. Har du ont om sittplatser när vännerna bjuds över för Mello-firande? Inga problem – låt fotpallen svida om till sittpuff! Behöver du ett ytsmart sätt där du kan ha tidningar eller plädar, undangömt men lättåtkomligt? Fotpallen med förvaring fixar det åt dig! Denna lilla inredningsdetalj är helt enkelt inte bara dekorativ och bekväm för fötter – den är också multifunktionell.

Fotpallar med förvaring

En av de mest populära och mångsidiga varianterna av fotpallen, är den med inbyggd förvaring. Det är ett smidigt sätt att kombinera funktionalitet med estetik, särskilt i det mer trångbodda hemmet. Genom att helt enkelt lyfta på locket kan du snabbt komma åt filtar, kuddar, tidningar och spel – eller vad du nu önskar ha där. I hallen kan den bli en perfekt sittyta när du ska ta av och på skor, samtidigt som du kan förvara mössor och vantar som annars lätt stökar ner i entrén. Eller varför inte ha en mjuk fotpall intill sängen i barnens rum, där de kan sitta när de klär sig men också förvara sina leksaker? Ett tips är då att kanske välja en fotpall med avtagbar klädsel, som du enkelt kan tvätta om barnen råkar smutsa ner den. 

Stor, rund, läder och många andra modeller

Idag görs många olika modeller av fotpallar – den ena mer dekorativ än den andra. Du hittar dem i naturnära material som rotting och trä, men även material som läder, skinn och sammet. För att inte tala om modellerna i fårskinn och ben av trä, som blivit mycket populära inom skandinavisk inredningsdesign. 

En liten fotpall kan enkelt flyttas runt i rummet och passar utmärkt om du vill kunna skjuta in den under soffbordet. Kanske vill du ha en rund modell, som bryter av mot de raka linjer och kantiga möbler som ofta dominerar hemmet? En extra stor fotpall i ett elegant material som svart, grå, blå eller puderrosa sammet får din walk-in-closet att kännas extra lyxig. En avlång fotpall vid fotändan av sängen blir en perfekt sittplats när du klär av dig på kvällen. Fantasin sätter gränserna!

Har du tänkt köpa en fotpall till din fåtölj eller soffa? Glöm då inte att mäta höjden på dina sittmöbler, för bästa möjliga komfort.

Belysning Möbler Inredning Textil Mattor Servering Barn Utemöbler Nyheter null Inspiration Varumärken null Presentkort null null Butiken Kundservice Om Rum21 Våra butiker Kundservice Returer