Inspiration
Sök
FavoriterFavoriter
Möbler

Snabba leveranser

Över 13 000 produkter i lager

Alltid prisgaranti

Shop/Textil

Textil

Här hittar du allt från kökstextilier till sovrumstextilier från välkända varumärken som Chhatwal & Jonsson, Lexington, Missoni med flera. Skapa en ombonad känsla med vackra kuddar, bäddtextilier och gardiner.

Visar 2666 produkter
Stäng meny
CeannisI webblager
Design Deal
Egg Pläd 130x170 cm, Vit
2 744 kr

InnehållTextilier för hemmet

Känner du att någonting saknas i ditt hem? Alla dina noggrant utvalda möbler är på plats, men ändå känns det kalt, sterilt och kallt. Det är någonting som du inte riktigt kan sätta fingret på. Ofta är svaret textilier - något som kan ge ett rum liv. Ibland kan det vara det lilla som man inte tänker på som gör ett hem riktigt hemtrevligt. Det har vi på Rum21 tagit fasta på och samlat det du behöver för att göra ditt hem mer personligt. Vad tror du till exempel om rejäla handdukar att vira in sig i efter morgonduschen? Matchande sängkläder till dig och din partner eller plädar och prydnadskuddar med snygga tryck på att placera i varsin del av soffan?

Det är sådana saker som man först inte tänker på men då de väl är på plats så förstår man inte hur man klarat sig utan dem. Att addera textilier av alla de slag ger ett hem värme och personlighet och det är sådant som märks direkt då man kommer innanför dörren.  Leta igenom vår lättnavigerade avdelning med alla typer av textilier och hitta det som passar just ditt hem. Vi har tyg och textil för alla rum, och alltid till bra priser. Du köper helt enkelt direkt på nätet och vi levererar varorna till dig. Oavsett om du letar efter textil till köket, badrummet eller vardagsrummet har vi det. Och alltid av högsta kvalitet från kända varumärken. Se efter bland märken som Day Home, Hay, Design House Stockholm, Gant Home, Källemo och många fler och gör dina val. Du kommer garantera något som passar och ger liv till ditt hem.