Nyheter
Belysning

Snabba leveranser

Fri frakt över 499 kr (Fraktklass XL över 4999kr)

Öppet köp i 30 dagar

Skålar & uppläggningsfat

DessertskålarServeringsskålarUppläggningsfat

Skålar och uppläggningsfat är inte bara praktiska köksredskap - de är också viktiga komponenter för att skapa en inbjudande dukning som förhöjer middagsupplevelsen. På Rum21 hittar du ett omfattande utbud av skålar och fat för alla tillfällen, inklusive serveringsskålar, uppläggningsfat och dessertskålar. Från eleganta serveringsskålar till praktiska uppläggningsfat och små dessertskålar - vår kollektion omfattar både tidlösa favoriter och moderna designalternativ från ledande varumärken och designers.

Visar 470 produkter
Beige
Svart
Blå
Mässing
Brun
Grön
Grå
Multi
Ek
Orange
Rosa
Lila
Röd
Transparent
Vit
Gul
Pris
148 kr
400 kr
1 100 kr
3 000 kr
IittalaI webblager
Kastehelmi Skål 23 cl Klar, 4-Pack
526 kr
MateusI webblager
Stripes Fat 35x30 cm, Ljusblå
655 kr

InnehållSkålar och fat för en vacker uppläggning

Det fina med uppläggningsfat är att oavsett vad man serverar blir resultatet betydligt trevligare för ögat. Ta till exempel chips - det är väl ingen höjdare rent visuellt - men då man lägger dem i en färgglad skål så händer någonting. Och väljer man dessutom att servera den obligatoriska dippen i en matchande variant så är succén ett faktum. Eller varför inte kombinera skålarna i fråga? Titta bara på den synnerligen eleganta komboskålen från Guzzini. I en sådan får nästan chipsen och dippen spela en biroll! Titta igenom hemsidan och skaffa den skål som du tror skulle passa.

Du kommer nog att hitta din egen favorit. Om du vill ha något mer diskret så rekommenderar vi att kanske spana in något från Kosta Boda. Vidare så är vi stolta att ha märken som Illtala, Arabia, Georg Jensen, Kartell med flera i vårt sortiment. Sök igenom och hitta din favorit bland Rum21s utbud.