Inspiration
Sök
FavoriterFavoriter
Möbler

Snabba leveranser

Fri frakt över 499 kr (ej möbler)

Alltid prisgaranti

Shop/Inredning/Förvaring

Förvaring

Här har vi samlat all förvaring som du kan tänkas behöva i hemmet såsom korgar, boxar, lådor och annan småförvaring. Smart förvaring är bland det viktigaste som du kan ha i ett hem.

Visar 957 produkter
Stäng meny
Beslag DesignI webblager
Helix Dörrhandtag 200, Svart
1 059 kr

InnehållBättre förvaring

Småförvaring såsom korgar, lådor och boxar är underskattat. Vad kan vara mer välkommet än att tio minuter innan gästerna anländer hitta en låda att stoppa ner störande saker som man glömt att städa undan? Och om lådan i fråga dessutom är snygg och ger rummet en extra dimension? Ja, då är det enkelt. Med rätt förvaring kommer du aldrig behöva ha stökigt igen - var sak på sin plats. Hos Rum21 finns all tänkbar typ av förvaring.

Småförvaring

Allt från små boxar att placera dina finaste smycken i vidare till stora byråer med kapacitet att svälja halva din garderob för att sedan avslutas med snyggt designade tidningsställ att placera din samling av tidningar i. Spännvidden är enorm med andra ord. Du kan köpa större skåp, vitrinskåp och byråer eller småförvaring som badrumshyllor och korgar.

Vårt sortiment

I vårt breda sortiment av förvaring finns det mängder av korgar, lådor, boxar och annan småförvaring. Egentligen allt som du kan tänkas behöva för att skapa rätt förvaringslösningar. Vi har även knoppar, handtag och andra beslag för att du ska kunna förnya dina förvaringsmöbler. Ingen har väl sagt att förvaring behöver vara tråkigt, för att få mer inspiration vad du kan tänkas behöva ta dig en titt på hela sortimentet online.