Nyheter
Belysning

Snabba leveranser

Fri frakt över 499 kr (Fraktklass XL över 4999kr)

Öppet köp i 30 dagar

Förvaring

Boxar & AskarDörrstoppar & SkohornAnteckningsblockKnoppar & BeslagKorgar Krokar & GalgarPapperskorgarParaplyställTidningsförvaringVedförvaring

Bra möjligheter till förvaring är ett måste i varje hem. I den här kategorin har vi på Rum21 samlat all slags förvaring som du kan behöva hemma hos dig. Botanisera bland förvaringslådor, hyllor och skåp – hos oss hittar du alltid kvalitativ design till bra priser!

Normann CopenhagenI webblager
Skohorn L, Svart
355 kr
Visar 959 produkter
Beige
Svart
Blå
Mässing
Brun
Grön
Grå
Multi
Ek
Orange
Rosa
Lila
Röd
Transparent
Vit
Gul
Pris
55 kr
400 kr
3 000 kr
22 000 kr
HAYI webblager
Kampanj
-10%
Colour Förvaringslåda S, Midnattsblå
107 kr

InnehållSmart förvaring – ett måste i alla hem

Få saker skapar så mycket oordning i sinnet, som ett stökigt och överbelamrat hem. Det finns till och med studier som visar att stresshormonet kortisol ökar av röriga miljöer. Med andra ord – ett välorganiserat hem, där var sak har sin plats, ökar vårt välmående! Om inte det är skäl nog till att införskaffa några extra förvaringslådor, så vet vi inte. 

Bristen på ordentlig förvaring är ofta en av de största bovarna i ett rörigt hem. Vi har säkert alla upplevt det någon gång. Hur mössor och vantar förläggs, hur kläderna hamnar på hög på den berömda “klädstolen” och hur familjens skor tycks ta över hela hallgolvet. Med smarta förvaringslösningar kan du enkelt råda bot på problemet.

Lättstädade barnrum med rätt förvaring

I barns rum gäller det att tänka smart och pedagogiskt med förvaringen. Familjens minsta har ofta en högre tolerans för oordning än vuxna. Leksaker, mjukisdjur och pennor sprids ut över rummet med blixtens hastighet – och blir lätt liggandes om de inte har en plats att förvaras på. 

Förvaring under sängen är en kvadratsmart lösning som ofta passar i barnrummet. Detsamma gäller dekorativa korgar och stapelbara förvaringslådor som placeras lättillgängligt i hyllor eller skåp. Köp lådor i olika färg eller märk dem med en bild, för att hjälpa barnen att själva sortera och städa undan. På samma vis kan du använda burkar, boxar och askar för att hjälpa barnen hålla ordning bland pyssel och pennor. En annan uppskattad förvaringslösning för barn är vägghängda krokar. Kanske kan de själva få välja designen?

Korgar, boxar och annan småförvaring

Har du upplevt känslan av att ha en stor garderob där det – trots stora förvaringsytor – alltid tycks bli stökigt? Kanske känner du också till allt-i-allo-lådan där småprylar tenderar att hamna, för att de helt enkelt inte har en bättre plats? Du är definitivt inte ensam! 

Ett enkelt sätt att skapa lite mer struktur och ordning, oavsett om det gäller i en garderob, byrålåda eller ett kök, är att införskaffa bra småförvaring. Välsorterade, transparenta lådor kan ge dig en bättre överblick i skafferiet såväl som i klädkammaren. Välplacerade korgar, där du kan förvara filtar och kuddar, kan bli fina detaljer i ditt vardagsrum. Vackra askar och boxar kan visas fram på en hylla eller bänk, samtidigt som de agerar hem åt laddningskablar, kontroller, smycken och annat smått. Det röriga badrummet blir ett minne blott, med förvaringslådor i badrumsskåpet eller en korg till toalettrullarna. Kanske kan du inreda utrymmet under trappan med hyllor och korgar i barnens höjd, där deras mössor, halsdukar och vantar får bo?

Du förstår poängen. Det finns helt enkelt ingen gräns för hur många smarta – och snygga – lösningar du kan komma på.