Nyheter
Belysning

Snabba leveranser

Fri frakt över 499 kr (Fraktklass XL över 4999kr)

Öppet köp i 30 dagar

Papperskorgar & Pedalhinkar

Är du på jakt efter en papperskorg till kontoret eller en liten pedalhink till badrummet? Här hittar du vårt sortiment av snygga papperskorgar till hemmet. Hos oss på Rum21 kan du alltid välja bland kända varumärken och olika designstilar.

Mette DitmerI webblager
Ny!
WENDY Pedalhink 5 L, Off-white
700 kr
Visar 51 produkter
Beige
Svart
Blå
Brun
Grön
Grå
Röd
Vit
Gul
Pris
148 kr
400 kr
1 100 kr
3 000 kr
Mette DitmerI webblager
Walther Pedalhink 10 L, Svart
696 kr

InnehållPapperskorgar och Pedalhinkar

Papperskorgen – för ett välstädat hem

Det finns vissa saker som bara måste finnas i ett hem för att vi ska trivas. Papperskorgen är en sådan sak. Den hjälper oss att hålla fint hemma, få undan skräp och gör hemmet mer lättstädat. Kök, badrum och hemmakontor är kanske de rum du först tänker på när vi talar om papperskorgar. Men finns det barn i familjen kan det också vara mycket praktiskt med en fin papperskorg i deras sovrum, exempelvis under skrivbordet eller i pysselhörnan. 

En papperskorg kan också vara en väl vald inredningsdetalj. Rätt modell och design kan knyta ihop rummets inredning, såväl som förstärka din personliga stil på ett mycket effektfullt vis. Idag finns massor av olika modeller att välja mellan. Så varför inte köpa en papperskorg som verkligen tilltalar dig och gör ditt hem lite snyggare?

Papperskorgar i olika design

Papperskorgar finns av många olika slag – vissa traditionella och diskreta, andra moderna, exklusiva och lekfulla i sin design. Idag kan du utan problem hitta en papperskorg som passar perfekt i just ditt hem, oavsett om du har en bohemisk, minimalistisk eller retro inredningsstil. Du kan köpa en stor eller liten papperskorg, en hög, smal eller låg, vägghängd eller golvstående. Du kan också hitta papperskorgar i klara färger, metallfärger som guld, silver och mässing – eller givetvis en diskret svart, grå eller vit. Det finns helt enkelt inga gränser för de olika varianterna av papperskorgar som finns att tillgå.

Utöver de vanligt förekommande papperskorgarna i plast, nät av wire och pedalhinkar i metall, finns det även papperskorgar tillverkade i många andra material. En modell i trä, läder eller flätad rotting kanske kan passa bra hos dig som gärna tar in inslag av natur i din inredning? Naturmaterial har en tendens att tillföra värme och känslan av ett ombonat rum. 

Papperskorg med lock eller inte – vad ska du välja?

Bland de många olika modellerna av papperskorgar som finns, finns det även varianter med lock. Med så många val är det inte konstigt om du får en aning beslutsångest. Därför är det klokt att fundera över var din papperskorg ska stå, innan du bestämmer dig för modell.

På ett hemmakontor eller i barnens rum kanske lock inte är nödvändigt, även om det kan vara trevligt att slippa se skräpet. Men i rum som kök och badrum, där papperskorgens innehåll ofta kan innehålla skräp som sprider mindre angenäma dofter, kan en papperskorg med lock vara väldigt fördelaktigt. För att inte tala om mer hygieniskt. Det finns många versioner även på en papperskorg med lock, men mest populär är kanske pedalhinken. Pedalhinkar är ergonomiska och mycket smidiga att öppna. De finns i många modeller – både stilrena, diskreta och exklusiva – och kommer ofta med en praktisk innerhink, som underlättar tömningen.