Nyheter
Belysning

Snabba leveranser

Fri frakt över 499 kr (Fraktklass XL över 4999kr)

Öppet köp i 30 dagar

Odlingslådor & utekrukor

Oavsett om du söker efter odlingslådor för grönsaker och örter eller vackra utekrukor för blommor och växter, finns det en mängd alternativ att utforska hos oss på Rum21. Våra odlingslådor och utekrukor kombinerar funktionalitet och stil för att ge dig möjlighet att odla och dekorera din trädgård på ett vackert sätt.

Visar 138 produkter
Beige
Svart
Blå
Brun
Grön
Grå
Rosa
Röd
Vit
Pris
148 kr
400 kr
1 100 kr
3 000 kr
8 100 kr
Bergs PotterI webblager
Helena Kruka Rose, 25 cm
535 kr
AYTMI webblager
Globe Blomkruka Ø17 cm, Forest
499 kr

InnehållEn skandinavisk oas i din trädgård

Skapa en grön oas i din trädgård med hjälp av odlingslådor och utekrukor. Hos oss hittar du ett brett utbud av odlingslådor från välrenommerade varumärken som Ferm Living och Design House Stockholm. Dessa odlingslådor kombinerar stil och funktionalitet för att ge dig möjlighet att odla dina egna grönsaker, örter och blommor på ett praktiskt och estetiskt tilltalande sätt.

När det gäller utekrukor finns det ett fantastiskt utbud av valmöjligheter från varumärken som &Tradition, AYTM, Audo Copenhagen, Bergs Potter, HAY, Muubs och OYOY. Dessa utekrukor erbjuder olika stilar, material och storlekar för att passa alla trädgårdsutrymmen och estetiska preferenser. Oavsett om du föredrar moderna och minimalistiska krukor eller rustika och naturliga former, finns det något för alla.

För att skapa en skandinavisk trädgård kan du fokusera på växter och blommor som trivs i det nordiska klimatet. Populära val inkluderar lupiner, prästkragar, pioner, rosor, lavendel och blåklint. Dessa växter ger trädgården en naturlig och romantisk atmosfär samtidigt som de är tåliga och anpassningsbara till det nordiska vädret.

Ge din trädgård en ny dimension med hjälp av vackra odlingslådor, utekrukor och växter som passar perfekt in i en skandinavisk trädgårdsmiljö.