Inspiration
Sök
FavoriterFavoriter
Möbler

Snabba leveranser

Över 13 000 produkter i lager

Alltid prisgaranti

Shop/Möbler/Möbeltillbehör/Stolsdynor

Stolsdynor

Här hittar du stolsdynor för flera olika stolar och bänkar som gör att du enkelt kan förnya och variera dina möbler. Välj mellan bland annat värmande fårskinn eller dynor i bomull från välkända varumärken.

Stolab
I webblager
Lilla Åland Dyna Tyg Blues 9202 Brown/Beige
1 095 kr
Visar 89 produkter
Stäng meny
Linum
I webblager
-30%
Pepper Sittdyna 37 cm, Ljusgrå
209 kr299 kr

InnehållStolsdynor som värmer

Vi sitter ofta, oavsett om det handlar om arbete eller fritid. Alltför ofta sitter man utan att ha en tanke på vare sig komfort, värme eller hur stolen som man sitter i ser ut. Så behöver det definitivt inte vara - se istället till att sitta skönt. Är du omåttligt förtjust i din gamla pinnstol men känner att den vare sig ger värme eller den komfort du kräver har vi en enkel lösning. Skaffa en dyna till stolen i fråga. Med den ökar du dels stolens livslängd och sitter varmt och bekvämt.

Ge stolen ett lyft

Stolar som Sjuan och Myran från Arne Jacobsen är en önskedröm i mångas hem. Ofta vill man ha originalet och ge rummet en känsla av vintage. Men linjen mellan just vintage och otjänlig är ibland tunn, och när stolen är för nött försvinner kanske skönheten. Stolen i fråga tas då bort och göms uppe på vinden där den blir stående och bortglömd. Vårt tips är att istället ge stolen ett snabbt lyft med en stolsdyna eller ett överdrag. Köp dynor och överdrag hos oss till bra priser och med snabb leverans.