Nyheter
Belysning

Trädgårdstillbehör

Förbättra din trädgårdsupplevelse med trädgårdstillbehör som vattenkannor, vattenslangar, trädgårdsverktyg och trädgårdsredskap. Skapa en funktionell och vacker utomhusmiljö där du kan trivas och njuta av din trädgård. Vårt sortiment på Rum21 erbjuder ett brett utbud av kvalitetsprodukter som kan hjälpa dig att skapa en inbjudande och varm atmosfär.

Visar 34 produkter
Mässing
Grön
Grå
Röd
Vit
Gul
Pris
245 kr
400 kr
700 kr
1 100 kr
1 800 kr
KorboI webblager
Kampanj
-30%
Classic 65 Korg Syrafast Rostfritt Stål
1 572 kr
KorboI webblager
Kampanj
-39%
Classic 120 Korg, Syrafast Rostfritt Stål
1 806 kr

InnehållTrädgårdstillbehör och redskap för en blomstrande trädgård

För att skapa en välskött trädgård behöver du rätt trädgårdstillbehör och trädgårdsredskap. Vattenkannor och vattenslangar är avgörande för att ge dina växter den nödvändiga vattenförsörjningen. Varumärken som Garden Glory och Eva Solo erbjuder stilfulla och hållbara vattenkannor och vattenslangar som både är praktiska och estetiskt tilltalande.

När det gäller trädgårdsverktyg och trädgårdsredskap är varumärken som Audo Copenhagen, Lexington och Korbo välkända för sin höga kvalitet och funktionalitet. Deras sortiment omfattar allt från spadar, grep och krattor till vackra trädgårdskorgar och förvaringslösningar. Med rätt verktyg blir trädgårdsarbetet enklare och mer effektivt, vilket ger dig möjlighet att skapa och vårda din drömträdgård på bästa sätt.

För de som söker bekvämlighet och tidsbesparing är självbevattning och självbevattnande tillbehör en utmärkt lösning. Med dessa innovativa produkter kan du säkerställa att dina växter får rätt mängd vatten kontinuerligt, vilket är särskilt praktiskt under semestrar eller längre perioder borta från trädgården. Självbevattningssystem och självbevattnande krukor är exempel på sådana tillbehör som underlättar skötseln av dina gröna skapelser.

Investera i rätt trädgårdstillbehör och trädgårdsredskap för att skapa en välutrustad och välskött trädgård som kommer att ge dig glädje och avkoppling under lång tid framöver.