category
/mobler/mobler/fatoljer-sittpuffar/mobler/fatoljer-sittpuffar/fatoljer
Visar 302 produkter
Stäng meny

Fåtöljer

Visar 48 / 302
Innehåll

Fåtölj - möbeln för egentid

Om det finns någon möbel som verkligen beskriver ”egentid” så är det fåtöljen. Det är i den som du sitter själv, kanske med en god bok eller kulturdelen i söndagens tidning och läser. Helt ensam, bara du. Och fåtöljen är den ultimata möbeln för detta ändamål. De övriga i familjen kan vänta, när du sitter i ditt hörn så är det fokus på just dig.

Vilken fåtölj passar dig?

Är du en människa som gillar stram design eller har du försmak för det stora och bulliga? Det kanske är så att du föredrar ett nästintill liggande ställning när du dyker ner med näsan i boken? Oavsett vilken typ du är så finns just ditt alternativ här på Rum21, det är bara att välja och vraka. Du beställer också fåtöljer enkelt direkt på nätet. Gör ditt val och få dem levererade till dig. Det har aldrig varit enklare att handla möbler.

Flera fåtöljer eller en soffa?

För en större familj kan det vara att föredra en stor soffa där samtliga medlemmar ryms medan några fåtöljer kan vara lösningen i en lite mindre familj. Det ena behöver heller inte utesluta det andra. För visst låter väl en söndag i fåtöljen för dig och soffan för barnen ganska lockande?

Bästsäljare

Här listar vi några produkter vi tror att du kommer tycka extra mycket om!