Rum21 - 15th Anniversary 2021! >>

Sök
Kundservice
Varukorg
(0)
(0)
Favoriter
Möbler
Shop/Möbler/Fåtöljer & Sittpuffar/Fåtöljer

Fåtöljer

Här hittar du fåtöljer och loungestolar från välkända varumärken och formgivare. Välj mellan klassiker som Jetson från Bruno Mathsson, Lamino från Swedese eller vår älskade Love Seat från Decotique.

&Tradition
Beställningsvara
Pavilion Loungestol AV11, Velvet 10/ Twilight
9 295 kr
Ta bort filter&Tradition
Visar 54 produkter
Stäng meny
Visar 48 / 54

InnehållFåtölj - möbeln för egentid

Om det finns någon möbel som verkligen beskriver ”egentid” så är det fåtöljen. Det är i den som du sitter själv, kanske med en god bok eller kulturdelen i söndagens tidning och läser. Helt ensam, bara du. Och fåtöljen är den ultimata möbeln för detta ändamål. De övriga i familjen kan vänta, när du sitter i ditt hörn så är det fokus på just dig.

Vilken fåtölj passar dig?

Är du en människa som gillar stram design eller har du försmak för det stora och bulliga? Det kanske är så att du föredrar ett nästintill liggande ställning när du dyker ner med näsan i boken? Oavsett vilken typ du är så finns just ditt alternativ här på Rum21, det är bara att välja och vraka. Du beställer också fåtöljer enkelt direkt på nätet. Gör ditt val och få dem levererade till dig. Det har aldrig varit enklare att handla möbler.

Flera fåtöljer eller en soffa?

För en större familj kan det vara att föredra en stor soffa där samtliga medlemmar ryms medan några fåtöljer kan vara lösningen i en lite mindre familj. Det ena behöver heller inte utesluta det andra. För visst låter väl en söndag i fåtöljen för dig och soffan för barnen ganska lockande?

Kundservice

KundserviceKöpvillkorLeveranserRetur & ReklamationOm vår prisgarantiIntegritetspolicy
© 2021 Rum21.se