Nyheter
Belysning

Golvlampor

Skapa en stämningsfull atmosfär i ditt hem med vårt urval av golvlampor på Rum21.se. Våra golvlampor kombinerar stil och funktionalitet för att lysa upp ditt rum på ett elegant sätt. Utforska olika designer och material för att hitta den perfekta golvlampan som passar din inredning.

Visar 534 produkter
Beige
Svart
Blå
Mässing
Brun
Grön
Grå
Multi
Ek
Orange
Rosa
Lila
Röd
Transparent
Vit
Gul
Pris
1 100 kr
3 000 kr
8 100 kr
22 000 kr
59 900 kr
FlosI webblager
IC Lights F1 Golvlampa, Chrome
7 506 kr
VitraI webblager
Kampanj
-35%
Akari 14A Golvlampa
8 158 kr
MuutoBeställningsvara
Leaf Golvlampa, Mörkgrön
4 049 kr

InnehållGolvlampor som gör skillnad

Vi älskar golvlampor! De är så lättmöblerade och man behöver inte bestämma sig permanent vart de skall stå. De är praktiska och enkla att flytta runt och kan förändra utseendet på ett helt rum. Golvlampor kan stå för sig själv eller ihop med ett annat möblemang. Nuförtiden ser man ofta hur stylister använder sig av golvlampor som sänglampor, ståendes på golvet - rent och snyggt. Golvlampor kan ju också användas som läslampor när du sitter i soffan eller till en fristående fåtölj, där du vill ha ett direkt ljus så du enkelt kan läsa. Oavsett vilken typ av golvlampa du letar efter så har vi ett stort sortiment som är värt att undersöka. Vi har en mängd olika modeller, storlekar och färger från en mängd välkända varumärken.

Vårt sortiment av golvlampor

Vilken färg ska man satsa på när man väljer golvlampa? Det finns såklart inget rätt eller fel. Vi har samlat alla våra favoriter under ett tak! Vad sägs om AJ golvlampa som finns i en rad olika färger, Pull golvlampa från Muuto eller den omåttligt populära Gräshoppa Golvlampa från Gubi. Trevlig shopping!