Nyheter
Belysning

Snabba leveranser

Fri frakt över 499 kr (Fraktklass XL över 4999kr)

Öppet köp i 30 dagar

Korgar

Med en dekorativ korg eller två kan du enkelt skapa ordning i hemmet. Hos oss på Rum21 kan du välja bland många olika material och modeller både med lock, med handtag och i flera fina färger.

Visar 112 produkter
Beige
Svart
Blå
Mässing
Brun
Grön
Grå
Orange
Vit
Gul
Pris
400 kr
1 100 kr
3 000 kr
DixieI webblager
Korgar Vattenhyacint Rektangulära 4-pack
1 934 kr
KorboI webblager
Classic 120 Korg, Syrafast Rostfritt Stål
2 945 kr

InnehållSmart förvaring med en korg

Skapa bättre struktur i ditt hem med fina och praktiska förvaringskorgar. Välj bland massor av olika design, material och storlekar i vårt sortiment på Rum21.

Förvaringskorgar för hemmets alla rum

Praktisk förvaring är någonting som behövs i varje hem och hus, vare sig det är stort eller trångbott. Vissa hem kommer med stora garderober och många förvaringsmöjligheter, medan man i andra helt enkelt får vara lite kreativ. Oavsett vilket slags hem du har, kan förvaringskorgar hjälpa till att göra ditt vardagsliv enklare. Med dem kan du organisera och strukturera i ditt skafferi, badrum och förråd – men också dekorera ditt hem. En förvaringskorg behöver nämligen inte alls se tråkig ut, bara för att den är praktisk. Idag finns det gott om fina varianter som är lika dekorativa som de är smarta och funktionella. Dessutom kommer de i många olika färger och stilar.

Plast, rotting och andra material

Förvaringskorgar till hemmet finns i alla tänkbara material, former, storlekar och färger. Allt från de klassiska varianterna i vit plast, tyg, metall och trä, till vackert flätade förvaringskorgar i rotting och sjögräs. Gillar du den avskalade skandinaviska stilen och letar efter en stor förvaringskorg du kan ha framme i ditt vardagsrum, kan en modell i filt, svart metall eller rotting bli riktigt fint. Material som vattenhyacint, rotting och sjögräs passar också mycket bra i det bohemiska hemmet – eller om du vill få in en känsla av natur i din inredning. Till ditt badrum kan det istället passa med ett fukttåligt material som plast, när du vill skapa ordning i badrumsskåpet.

Fem tips på smart förvaring hemma

Har du tröttnat på känslan av stök och kaos i hemmet? Vare sig det handlar om oordning i en garderob, i barnens rum eller i den välkända byrålådan där allt krimskrams hamnar, så kan en förvaringskorg eller flera vara lösningen på dina problem.

Barnrum tenderar att lätt bli stökiga. Barn är sällan strukturerade och ordningsamma, vilket leder till att leksaker och andra prylar ofta hamnar utspritt på golvet. Med fina förvaringskorgar, uppmärkta med bilder, kan du hjälpa dem att bli bättre på att städa efter sig.

Har du också en stöklåda hemma där väskans eller jackfickans innehåll töms, i brist på en bättre plats? Du är inte ensam! Med små förvaringskorgar kan du skapa ordning och reda i lådan – och vips är det enklare att hitta nycklar, pennor, solglasögon och annat smått som hamnat där i.

Är det svårt att hålla ordning i linneskåpet? Skaffa stora förvaringskorgar att förvara dina sängtextilier i. Sortera, märk upp med textlappar och välj en korg i exempelvis wire för att snabbt och enkelt få en överblick när du öppnar skåpet eller garderoben.

Hatar du också när toalettpappret är slut men ingen bytt rullen? Med extra toarullar gömda i en fin förvaringskorg med lock i badrummet slipper du problemet!

Känns det utmanande att hålla ordning i din trånga hall? Med hängande vägg korgar kan du ordna förvaring för ytterplagg, utan att ta upp hela golvytan.